Home Gaming Lost Eidolons: Veil of The Witch verschijnt in november in Early Access

Lost Eidolons: Veil of The Witch verschijnt in november in Early Access

by Jos Vis

Kakao Games en Ocean Drive Studio zijn verheugd om aan te kondigen dat Lost Eidolons: Veil of the Witch op 5 november in Early Access verschijnt.

Deze tactische RPG, een spin-off van de geliefde Lost Eidolons, tilt het genre naar een hoger niveau door roguelike-elementen te integreren voor een werkelijk unieke ervaring. Spelers gaan op een zoektocht om hun herinneringen te ontdekken en terug te krijgen wat verloren is gegaan. Geïnspireerd door cRPG’s van weleer, vechten spelers tegen hordes doden tijdens hun zoektocht over dit verlaten eiland.

Met 9 speelbare personages, van een verweerde huurling tot een trotse geleerde, zullen spelers verliefd worden op dit bonte gezelschap van buitenbeentjes die onbedoeld de taak hebben gekregen om de wereld te redden. Geen enkele playthrough is hetzelfde, dankzij een mix van op sessies gebaseerde upgrades en keuzegedreven ontmoetingen die de wereld zullen vormen in opdracht van een mysterieuze heks. Kan ze echt vertrouwd worden of is deze deal net zo vervloekt als dit ellendige eiland?

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x