Home Gaming Benut de woeste kracht van de Deathless in ‘Revenant’, de volgende uitbreiding voor EVE Online

Benut de woeste kracht van de Deathless in ‘Revenant’, de volgende uitbreiding voor EVE Online

by Jos Vis

CCP Games onthulde EVE Online: Revenant, de volgende uitbreiding voor de legendarische ruimtevarende sci-fi MMO, EVE Online. Terwijl oude bedreigingen weer opduiken, ziet Revenant de voortdurende Deathless Saga een onverwachte wending nemen wanneer het op 12 november begint met de lancering. De Drifters hebben de Deathless in Zarzakh belegerd en richten zich op een omhulde en mysterieuze structuur met de kenmerken van oude technologie. In de nasleep van de strijd en terwijl de belofte van zijn kracht groeit, heeft de Deathless de capsuleers van New Eden opgeroepen om te helpen zijn geheimen te onthullen en samen te staan ​​in het aangezicht van toenemende chaos en conflict.

Terwijl de getijden van de oorlog veranderen, voegt EVE Online: Revenant nieuwe manieren toe om je oorlogsarsenaal uit te breiden in de strijd tegen de Drifters. Help de Deathless bij het ontgrendelen van de structuur en beveilig oude artefacten om beloond te worden met formidabele technologie om het tij van de strijd in jouw voordeel te keren. Bouw huurlingenholen in nullsec en zet ze strategisch in rond skyhooks om gecodeerde infomorphs te genereren die uitgewisseld kunnen worden met de Deathless voor geavanceerde nieuwe schepen en geavanceerde wapens. Om de productie van gecodeerde infomorphs te verhogen, kunnen capsuleers tactische operaties uitvoeren en hun huurlingenholen upgraden.

YouTube video

Verwerf unieke Deathless-schepen – de Tholos (destroyer) en Cenotaph (battlecruiser) – die gespecialiseerd zijn in gevechten op korte afstand, wat nieuw tactisch nut geeft in PvP- en PvE-gevechten met schade-over-tijd-wapens. Verberg je om nietsvermoedende vijanden in een hinderlaag te lokken voordat je je kenmerkende aanval ontketent om zelfs voorbij het graf te verwoesten.

“Een oud spreekwoord zegt: ‘De vijand van mijn vijand is mijn vriend.’ Dit is het thema voor Revenant, dat de voortzetting markeert van een intens hoofdstuk in de geschiedenis van EVE: de Deathless Saga,” zei Bergur Finnbogason, Creative Director voor EVE Online. “Hoewel de Deathless de strijd om Zarzakh hebben gewonnen, blijven de Drifters een grote bedreiging, nadat ze opnieuw uit de schaduw zijn gekomen. Maar met deze overwinning heeft de Deathless zijn handen weten te leggen op iets dat niet bedoeld was voor capsuleers. Zal deze nieuw ontdekte technologie worden onderdrukt, of zullen ze de woeste kracht ervan benutten?”

EVE Online: Revenant voegt ook nieuwe manieren toe voor spelers om hun collectieve en individuele potentieel te ontsluiten. Bouw sterkere groepen met verbeterde Corporation Projects. Stroomlijn je doelen: voeg diverse activiteiten samen in één project door uitgebreide parameters en pas projecten aan door deadlines in te stellen en deelnamelimieten te stellen. Gebruik het nieuwe scheepsverzekeringsprojecttype om je bedrijf in staat te stellen om scheepsvervanging te automatiseren.

Met verbeterde expressie en personalisatie voor SKINR kunnen capsuleers hun creativiteit vergroten en hun creaties naar nieuwe hoogten brengen. Experimenteer met nieuwe nanocoatings en patronen en meng ze samen om verbluffende SKINS te maken. Ontwerp exclusieve SKINS voor je bedrijf of alliantie, zodat je je kleuren in harmonie kunt laten zien en je visuele aanwezigheid in New Eden kunt versterken. Een nieuwe sectie in de Paragon Hub maakt het gemakkelijk om SKINS te vinden die specifiek zijn afgestemd op jouw groep, zodat je een uniek “uniform” kunt creëren en dit exclusief kunt delen met andere leden.

“Sterke organisaties zijn de levensader van EVE Online. Met Revenant geven we spelers de tools om hun bedrijven te versterken. Verbeterde bedrijfsprojecten helpen doelen te stroomlijnen, terwijl de nieuwe SKINR-functies creatieve expressie van de identiteit van je groep mogelijk maken. Deze updates zullen spelers sterker maken en een gevoel van eenheid in New Eden bevorderen”, aldus Snorri Árnason, Game Director voor EVE Online.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x