Home GamingSpeelgoed Mattel onthult Disney’s ‘Vaiana 2’ geïnspireerde poppen en speelset

Mattel onthult Disney’s ‘Vaiana 2’ geïnspireerde poppen en speelset

by Pim, Sel

In aanloop naar de première van de bioscooprelease van Vaiana 2 door Walt Disney Animation Studios, brengt Mattel een gloednieuwe lijn van poppen en speelsets uit, geïnspireerd op de film en ontworpen om de personages uit de film door middel van spel tot leven te brengen – inclusief de moedige leider Vaiana, haar jongere zus Simea, de halfgod Maui en meer.

Van zingende poppen waarmee fans zich kunnen verbinden, tot avontuurlijke sets om scènes uit de film mee na te spelen, en meer, bevat deze lancering de volgende items:

  • Disney Vaiana 2 Zingende Avontuur Vaiana-pop: De zingende Vaiana-pop is klaar om de roep van de oceaan moedig te beantwoorden en zingt “We’re Back,” het originele nummer uit de epische geanimeerde musical, in vier verschillende talen!
  • Disney Vaiana 2 Fashion Pop: Vaiana is gekleed in een outfit die trouw is aan de film en klaar om uit te zeilen op elke reis. Perfect voor de onverschrokken fans om hun favoriete avonturen uit de film na te spelen.
  • Disney Vaiana 2 Transformeerbare Boot: De transformeerbare boot met kleine Vaiana-pop is hier om de zee te verkennen en verder te zeilen dan Motunui. Deze avontuurlijke set maakt eindeloos verhalen vertellen mogelijk en bevat details uit de film, waardoor het gemakkelijk is voor fans om hun favoriete momenten opnieuw te creëren of een bestaand verhaal naar nieuwe narratieve hoogten te tillen!
  • Disney Vaiana 2 Kleine Basispoppen Verrassing: Ontdek een personage uit de film in elke Wayfinder Wonders kleine popset. Stel de kano samen en maak je klaar voor eindeloze avonturen, perfect voor fantasierijk spel en waterrijke avonturen, omdat hij echt drijft!

De Disney Vaiana 2 collectie is vanaf nu beschikbaar in de Mattel Shop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x