Home GamingNintendo Switch Nintendo Switch Online komt met een playtest voor een nieuwe feature

Nintendo Switch Online komt met een playtest voor een nieuwe feature

by Mark van Truijen

Voor misschien de eerste keer sinds de introductie, houdt Nintendo een playtest voor Nintendo Switch Online. Deze is beschikbaar van 23 oktober, 18:00 PT, tot 5 november, 16:59 PT, en is voor een “nieuwe functie” die op een onbekende datum naar de service komt.

Aanmelders kunnen zich registreren op deze website van 10 oktober, 20:00 PT, tot 15 oktober, 19:59 PT. Ze moeten 18 jaar of ouder zijn en een abonnement op Nintendo Switch Online + Expansion Pack hebben. Als het totale aantal deelnemers een bepaalde hoeveelheid overschrijdt, worden de deelnemers in Japan via een loting geselecteerd.

Buiten Japan is de playtest beschikbaar voor de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië. Het is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, dus meld je zo snel mogelijk aan zodra de website live gaat. Bij deelname moeten testers specifieke Nintendo Switch-software downloaden. Er is nog geen informatie over wat de nieuwe functie zou kunnen zijn, maar houd de komende maanden de details in de gaten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x