Home Gaming Spelen met wetenschap: maak je eigen parfum met Clementoni

Spelen met wetenschap: maak je eigen parfum met Clementoni

by Pim, Sel

Ontdek spelenderwijs de wereld van geuren en wetenschap met het parfumlaboratorium van Clementoni. Deze interactieve kit biedt toekomstige parfumeurs de kans om hun eigen unieke parfums te maken, terwijl ze leren over de wetenschap achter aroma’s en cosmetica. Wie creëert de beste geur?

Leerzaam en leuk – alles in één pakket

Deze unieke set moedigt kinderen aan om te experimenteren met geurcombinaties en kleurstoffen om hun eigen, gepersonaliseerde parfums te ontwerpen. Het laboratorium bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan: van basisgeuren zoals verfrissende munt en zoete, fruitige perzik tot kleurrijke toevoegingen om de parfums een persoonlijke toets te geven.
Daarnaast zorgen de diverse tools zoals maatbekertjes, pipetten, injectiespuiten en roerstaafjes ervoor dat je precies de juiste verhoudingen kan mengen – net zoals een echte parfumeur! De geïllustreerde handleiding begeleidt de jonge parfumeurs stap voor stap door het proces, waarbij ze spelenderwijs meer leren over de samenstelling van parfums.

Met de handige sprayflacon kunnen de kinderen hun creaties direct testen en gebruiken. Het perfecte cadeau voor jonge wetenschappers en toekomstige parfumeurs!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x