Home Gaming Way of the Hunter – Wild Expeditions verschijnt 29 oktober

Way of the Hunter – Wild Expeditions verschijnt 29 oktober

by Pim, Sel

De Wild Expeditions-editie van Way of the Hunter staat op het punt uit te komen en zal beschikbaar zijn op 29 oktober 2024 voor PlayStation®5 en Xbox Series X|S!

Verken de uitgestrekte wildernis in de game en vervul al je jachtfantasieën in de aankomende Wild Expeditions-editie van Way of the Hunter. Deze authentieke jachtsimulatie combineert adembenemende landschappen uit Noord-Amerika, Europa, Nieuw-Zeeland en Afrika met spannende verhaallijnen en ethische jachtuitdagingen.

Ontdek zes uitgestrekte jachtgebieden, navigeer door de wildernis in wendbare UTV’s en leer over habitats en het gedrag van dieren, terwijl je uiteindelijk leert hoe je de gezondheid van dieren kunt beheren om de zeldzaamste en meest indrukwekkende trofeeën te oogsten. Of je nu intrigerende zaken van onethische jacht aanpakt of geniet van een vrije jacht, Wild Expeditions biedt voor elke aspirant-jager iets.

Bovendien kun je je ervaring verbeteren met het Hunter’s Pack en het Outfits Pack, dat vijf alternatieve stijlvolle outfits bevat, een gegraveerde antieke shotgun, een unieke cameo autolak en een prachtige houten standbeeld voor je lodge in Transsylvanië.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x