Home Gaming A Quiet Place: The Road Ahead introduceert microfoon-geluidsdetectie – jouw geluid kan je ondergang betekenen

A Quiet Place: The Road Ahead introduceert microfoon-geluidsdetectie – jouw geluid kan je ondergang betekenen

by Sven

De spanning van A Quiet Place komt tot leven in A Quiet Place: The Road Ahead, de nieuwe singleplayer horrorgame van Saber Interactive en Stormind Games, gebaseerd op de populaire filmfranchise van Paramount Pictures. De game, die op 17 oktober 2024 uitkomt, introduceert een innovatieve en angstaanjagende functie: de “Microphone Noise Detection.” Deze optionele functie laat de dodelijke wezens in het spel reageren op elk geluid dat jij in het echt maakt, waardoor de horror letterlijk in je eigen kamer terechtkomt.

Survive in Silence: wat is A Quiet Place: The Road Ahead?

The Road Ahead vangt de intense spanning, beklemmende sfeer en menselijke drama’s die de A Quiet Place-films beroemd hebben gemaakt. In deze game, ideaal voor fans van zowel de films als horror- en verhalende avonturenspellen, moet je met slechts je slimheid en de simpele gereedschappen die je onderweg vindt, proberen te overleven. Elk geluid kan je fataal worden.

Spelers volgen het verhaal van Alex, een jonge student met astma, die samen met haar vriend Martin probeert te overleven in een wereld die ten onder is gegaan. Maar naast de nachtmerrieachtige wezens die overal op de loer liggen, heeft Alex te maken met nog meer gevaren tijdens haar zoektocht naar een veilige plek voor haarzelf en haar familie.

A Quiet Place: The Road Ahead, wat kan je verwachten?

  • Een nieuw verhaal in het A Quiet Place-universum: Beleef een dramatisch nieuw avontuur in de wereld van A Quiet Place. Ontdek een onbekend verhaal van angst en moed als jonge overlevende die probeert te overleven in een angstaanjagende apocalyps.
  • De angstaanjagende stilte: Voel de pure horror terwijl je je verstopt, afleidt en sluipt langs de ultieme roofdieren. Maar pas op: elk geluid kan je verraden.
  • Overleef het einde van de wereld: Gebruik je slimheid en creativiteit om een weg te vinden door de verontrustende resten van de menselijke beschaving. Maak gebruik van je omgeving en alles wat je kunt vinden om de vele gevaren te overwinnen.
  • Volledige onderdompeling met microfoondetectie: Met de optionele “Microphone Noise Detection” kunnen de wezens in het spel elk geluid dat jij maakt detecteren. Maak het jezelf nog moeilijker door letterlijk in stilte te moeten spelen!

The Road Ahead verschijnt op 17 oktober 2024 voor Steam, PlayStation®5 en Xbox Series X|S, en is nu beschikbaar voor pre-order voor €29,99.

Durf jij het aan om in volledige stilte te overleven? Deel je gedachten in de comments!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x