Home Gadgets Hot Wheels en Formule 1 komen samen met nieuwe collectie: racen op schaal 1:64

Hot Wheels en Formule 1 komen samen met nieuwe collectie: racen op schaal 1:64

by Sven

Voor het eerst slaan Hot Wheels en Formule 1® de handen ineen om fans van beide werelden een compleet assortiment van F1-geïnspireerde Hot Wheels-producten aan te bieden. Deze samenwerking brengt de spanning van de Formule 1-races naar een schaal van 1:64, waarmee zowel kinderen als volwassen verzamelaars hun passie voor racen kunnen vieren.

Het eerste product uit deze bijzondere lijn is een verzamelbare die-cast auto, die nu verkrijgbaar is via Mattel Creations. Deze Limited Edition F1-auto heeft een unieke Hot Wheels-raceafwerking, compleet met Real Rider-wielen met verwisselbare banden, een volledig metalen body en chassis, en een gloednieuw F1-design. De auto draagt het nummer 68, een verwijzing naar het jaar 1968, toen Hot Wheels voor het eerst op de markt kwam. Het ontwerp is geïnspireerd op de iconische “Original 16” Hot Wheels-auto’s en wordt geleverd in een speciale ‘Kar Keepers’-opbergdoos, perfect voor de serieuze verzamelaar en raceliefhebber.

Een samenwerking die snelheid en creativiteit viert

“Hot Wheels staat altijd voor een uitdagersmentaliteit, dus de samenwerking met Formule 1 is een natuurlijke match,” zegt Roberto Stanichi, executive vice president bij Hot Wheels. “Met deze collectie kunnen kinderen de spanning van F1 nabootsen en racen als de profs, terwijl we ook onze loyale fanbases wereldwijd betrekken. Zowel Hot Wheels als Formule 1 staan voor sensatie en prestaties, en deze collectie tilt dat naar een hoger niveau, met ook digitale en retailactiviteiten.”

Formule 1 op zakformaat

Met meer dan 700 miljoen fans wereldwijd en races op iconische circuits, is de Formule 1 een van de grootste sport- en entertainmentevenementen ter wereld. Deze samenwerking biedt fans de mogelijkheid om de adrenaline van de Formule 1-races nu in de palm van hun hand te beleven. Emily Prazer, commercieel directeur van Formule 1, benadrukt de details: “Deze samenwerking combineert de adrenaline van autosport met de creativiteit van speelgoedauto’s, waarbij fans de complexe details van een F1-auto van dichtbij kunnen bekijken.”

Toekomstplannen voor de samenwerking

Na deze eerste lancering zal de samenwerking zich in 2025 en de jaren daarna blijven uitbreiden, met nieuwe producten en exclusieve releases. De race voor verzamelaars en fans is dus nog maar net begonnen!

Wat vind jij van deze unieke samenwerking tussen Hot Wheels en Formule 1? Laat het ons weten in de comments!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x