Home Gaming Heavy Cargo – The Truck Simulator: nu beschikbaar op Xbox, PlayStation en pc

Heavy Cargo – The Truck Simulator: nu beschikbaar op Xbox, PlayStation en pc

by Sven

Truckingfans opgelet! Heavy Cargo – The Truck Simulator, ontwikkeld door tox² interactive en uitgegeven door Aerosoft, is nu verkrijgbaar op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc via Steam. Deze simulatiegame biedt spelers de kans om achter het stuur te kruipen van zwaarbeladen vrachtwagens en enorme ladingen door een uitgestrekt 175 km² open wereldgebied te vervoeren.

Een nieuwe uitdaging in trucksimulatie

In Heavy Cargo draait het niet alleen om rijden; spelers moeten routes plannen, obstakels opruimen en zelfs kranen gebruiken om zware vracht te manoeuvreren. De game richt zich op de veeleisende wereld van zwaar transport, waarbij precisie en strategisch inzicht nodig zijn om ladingen zoals rotorbladen en industriële machines veilig op hun bestemming te krijgen.

Wat kan je verwachten van Heavy Cargo?

  • Oversized Cargo-missies: Met bijna 30 unieke opdrachten biedt Heavy Cargo flink wat uitdaging. Elke missie vereist nauwkeurigheid en strategie, terwijl je zware ladingen door smalle straten, langs steile wegen en door Europese stadjes vervoert.
  • Dynamische open wereld: Verken een gedetailleerde wereld vol snelwegen, bergwegen en pittoreske stadjes. Met een dag-nachtcyclus en wisselende weersomstandigheden, zoals regen en mist, ziet geen enkele rit er hetzelfde uit.
  • Routevoorbereiding en begeleiding: Voordat je op pad gaat, scout je de route met begeleidende voertuigen, verwijder je wegblokkades en gebruik je kranen om het terrein gereed te maken voor de enorme vracht die je vervoert.
  • Aanpasbare trucks: Geef je vrachtwagens een persoonlijk tintje met meer dan 100 onderdelen en 20 interieurdecoraties. Naarmate je vordert in het spel, kun je nieuwe truckmodellen en aanpassingen ontgrendelen.
  • Realistische truckmechanieken: Ervaar gedetailleerde trucks met functies zoals luchtdruksystemen, retarders en fysiek berekende wielmechanica voor een extra laag aan realisme tijdens het rijden.

Echte logistiek, echte uitdaging

In samenwerking met Gruber Logistics, een toonaangevend bedrijf in zwaar transport, biedt Heavy Cargo een waarheidsgetrouwe simulatie van de logistieke sector. Je bestuurt vrachtwagens die zijn gebaseerd op echte modellen en voert missies uit die nauwkeurig zijn ontworpen om de echte wereld van zwaar vrachtvervoer na te bootsen.

Met Heavy Cargo – The Truck Simulator kunnen spelers zich verdiepen in de wereld van oversized vrachtvervoer, waarin planning, precisie en rijvaardigheden samenkomen. Beschikbaar op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc via Steam.

Ga jij de uitdaging aan om zware ladingen door smalle wegen en uitdagende terreinen te vervoeren? Laat ons weten wat je van deze nieuwe trucksimulatie vindt in de comments!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x