Home Gaming De toekomst van strategie nadert zijn begin, Battle Aces gaat de volgende beta phase in op 7 november

De toekomst van strategie nadert zijn begin, Battle Aces gaat de volgende beta phase in op 7 november

by Mark van Truijen

Uncapped Games, een nieuwe studio bestaande uit gepassioneerde RTS-ontwikkelaars die spellen hebben uitgebracht van prijswinnende franchises zoals StarCraft, Warcraft, Dawn of War, en Company of Heroes, heeft vandaag aangekondigd dat het vanaf 7 november 2024 nieuwe spelers zal toelaten om de bètaversie van hun aankomende actie-real-time strategy game, Battle Aces, te testen. Deelnemers aan de vorige fase van de bètatest krijgen een dag eerder toegang op 6 november. Nieuwe spelers kunnen zich inschrijven voor de bèta op www.playbattleaces.com.

Eerder aangekondigd in juni 2024 tijdens het Summer Game Fest, werd Battle Aces direct geprezen door zowel de gamingpers als influencers. De game streeft ernaar een nieuw tijdperk van strategiespellen in te luiden, door de natuurlijke interface van MOBA-games te combineren met de meta-strategische elementen van deckbuildinggames en de snelle intensiteit van real-time strategy (RTS) games. Deze mix van strategische invloeden, samen met ontwerpinnovaties zoals het direct oproepen van eenheden, geautomatiseerde grondstoffenverzameling en gestroomlijnde basisbouw, zorgt ervoor dat spelers zich kunnen concentreren op het plezier van het besturen van grote legers in gevechten, terwijl ze belangrijke strategische beslissingen nemen over aanvallen, uitbreiden of technologie verbeteren.

Nieuwe functies die zijn geïntroduceerd in deze fase van de bètatest van Battle Aces zijn onder andere:

  • Nieuwe spannende eenheden die extra manieren bieden om te strategiseren en het slagveld te domineren.
  • Een robuuste 2-tegen-AI coöperatieve modus, waarin vrienden kunnen samenwerken tegen computertegenstanders die automatisch zijn afgestemd op het vaardigheidsniveau van de spelers.
  • Een dynamisch contractsysteem (dagelijks en seizoensgebonden) met extra manieren om in-game War Credits te verdienen en een eerste WarPath-beloningstraject.
  • Verbeterde quality-of-life-functies, zoals de mogelijkheid om een nieuw eenheidendeck tegen de AI uit te proberen, verbeteringen aan de UI die strategische tegenstellingen voor eenheden benadrukken, en meer.

Introductie van het Ace-personalisatiesysteem, waaronder:

  • Aangepaste skins voor kernbases.
  • Legerverven waarmee spelers kleuren voor hun eenheden kunnen kiezen.
  • Aangepaste “fatality”-animaties die variëren hoe kernbasisgebouwen exploderen in overwinning of nederlaag.
  • Unieke avatars, banners, in-game sprays en emoticons geven spelers de mogelijkheid om hun uiterlijk in Battle Aces aan te passen en zichzelf te uiten tijdens gevechten.

Meer personalisatie-opties worden later geïntroduceerd, samen met verdere afstemming en aanpassingen van de spelbalans voor de bestaande 1v1, 2v2 en aangepaste spelmodi.

Met wedstrijden die beperkt zijn tot 10 minuten, kunnen spelers gemakkelijk een reeks bevredigende gevechten voltooien, zelfs in korte tijd. Spelers hebben de flexibiliteit om hun speelstijl te kiezen, door hun eenheidendecks samen te stellen uit bijna 50 unieke eenheden, elk met verschillende sterktes, zwaktes en speciale vaardigheden. Het aanpassen van strategie en speelstijl is eenvoudig door tussen de spellen door eenheidendecks te wisselen.

David Kim, senior game director bij Uncapped Games, zei: “Wij bij Uncapped Games zijn gepassioneerde fans van het strategiespelgenre. Onze visie was altijd om een game te bouwen met genoeg diepgang om de meest hardcore fans tevreden te stellen, maar die ook leuk en gemakkelijk genoeg is om nieuwe spelers aan te trekken naar het genre dat wij het meest liefhebben. Uit de feedback die we hebben ontvangen na onze aankondiging en eerste bètatest, hebben we het gevoel dat Battle Aces goed op weg is om deze doelen te bereiken. We nodigen iedereen uit om onze game te testen en ons feedback te geven om de toekomst van strategiespellen te helpen bouwen.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x