Home Gaming Six Invitational vindt plaats in Boston in februari 2025

Six Invitational vindt plaats in Boston in februari 2025

by Mark van Truijen

De twintig beste Rainbow Six Esports-teams ter wereld strijden van 3 tot 16 februari 2025 om een prijzenpot van $3 miljoen. Fans wonen drie dagen vol adrenaline en spanning bij in de MGM Music Hall in Fenway Park, Boston, Massachusetts.

Na de spectaculaire SI in São Paulo, Brazilië, eerder dit jaar, wordt het evenement voor de eerste keer in de Verenigde Staten gehouden. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster.

De Six Invitational is het hoogtepunt van Siege Esports en verenigt alle wereldwijde inspanningen van het afgelopen jaar. Teams verdienen door het jaar heen Global Points in regionale competities en Majors, waarmee ze zich kwalificeren voor SI. Alleen de allerbeste teams nemen deel, en traditioneel presenteert Rainbow Six ook de roadmap voor het komende jaar. Dit maakt de Six Invitational het meest verwachte evenement voor zowel spelers als de competitieve Esports-scene.

Het tweede seizoen van Rainbow Six Siege Esports 2024 is al in volle gang, waarbij tientallen teams wereldwijd strijden in regionale competities voor Global Points en kwalificaties voor de BLAST R6 Montreal Major. Deze Major is hun laatste kans om punten te verdienen voor een plek in de Six Invitational 2025. In februari reizen de twintig beste teams af naar Boston om te strijden voor $3 miljoen en de iconische Sledgehammer-trofee.

​Noord-Amerika en de Verenigde Staten hebben een rijke geschiedenis in Rainbow Six Siege Esports. Teams uit de regio hebben meerdere internationale evenementen gewonnen, zoals TSM Esports met hun Six Invitational overwinning in 2022 en beastcoast bij de BLAST R6 Manchester Major eerder dit jaar.

​Boston is in het verleden gaststad geweest voor verschillende Esports-evenementen van hoog kaliber. De volledige data en gegevens van de Six Invitational zijn als volgt:

  • Fase 1 – Group Stage: 3 – 7 februari (online, niet publiekelijk toegankelijk)
  • Fase 2 – Playoffs: 9 – 11 februari (online, niet publiekelijk toegankelijk)
  • Fase 3 – Finals: 14 – 16 februari (publiekelijk toegankelijk in de MGM Music Hall)

Rainbow Six Siege is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X | S, en Windows pc, onder andere via de Ubisoft Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x