Home Gaming Tower of Dreams in Early Access

Tower of Dreams in Early Access

by Jos Vis

Sour Lemon Studios is verheugd om aan te kondigen dat hun nieuwste titel, Tower of Dreams, nu beschikbaar is in Early Access op Steam. De verwachte Nintendo Switch-release komt eraan.

YouTube video

Tower of Dreams is een heerlijke roguelike platformgame die spelers uitdaagt met zijn opwindende mechanica en technische vaardigheden. Ga op avontuur als de Dream Knight en zwaai met je zwaard tegen een reeks vijanden die je beklimming van de Tower of Dreams blokkeren. Met eenvoudige bediening beklim je de toren met goed getimede muursprongen, bops en sprongen, waarbij je de vijanden en obstakels op je pad verslaat. Geen twee pogingen zullen hetzelfde zijn, aangezien je wordt geconfronteerd met een willekeurige selectie van handgemaakte levels en mini-uitdagingen met veel geheimen om te ontdekken. 36 unieke items wachten op ontdekking, naast permanente upgrades en charmante cosmetica.

Ga met de Dream Knight mee door een wereld van retro pixel art geïnspireerd door de Game Boy Color. Een beperkt 13-kleuren pastelpalet geeft de titeltoren een nostalgisch, etherisch gevoel, tot leven gebracht door drie verdiepingen met hun eigen unieke mechanica en esthetiek. Om elke verdieping te voltooien, moeten spelers drie afzonderlijke fasen voltooien. Elke fase wordt willekeurig geselecteerd uit een pool, waardoor spelers worden uitgedaagd om hun strategieën aan te passen om steeds veranderende obstakels te overwinnen. Fantasie-instellingen, fabrieksniveaus en een luchttuin creëren een aparte sfeer voor elke verdieping, die elk nieuwe tests van technische bekwaamheid introduceren. Met genoeg verdiepingen voor een platformavonturier is het aan jou om je ridder naar de overwinning te leiden!

Terwijl spelers de geheimen van de toren ontrafelen, vinden ze speciale items, passieve vaardigheden en upgrades. Deze verbeteringen maken elke run in de toren een nieuwe expeditie, waardoor torenbeklimmers worden aangemoedigd om te experimenteren met verschillende technieken en speelstijlen. Het voltooien van een level levert spelers een lettercijfer op op basis van hun prestatie, waaraan ze worden herinnerd de volgende keer dat ze hetzelfde level tegenkomen, wat ze uitdaagt om het beter te doen. Na de dood zal er een klein graf achterblijven met daarin een item dat de speler had toen hij stierf, wat hen aanmoedigt om het te proberen, opnieuw te proberen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x