Home Gaming Coridden komt uit Zweden en is voor 2 spelers

Coridden komt uit Zweden en is voor 2 spelers

by Jos Vis

Aftanareld is een ontwikkelteam van twee personen uit Zweden dat samen games begon te maken als hobby. Wat begon als een eenvoudig idee om een ​​interactieve coöperatieve ervaring te creëren waarbij één speler bestuurt en aanvalt als een woest wezen terwijl een ander op de rug van het beest rijdt en op vijanden schiet, evolueerde naar een volwaardige game die het team financierde via een succesvolle Kickstarter.

Met het sterke geloof dat coöperatieve games niet alleen leuk zijn, maar ook een belangrijke kans om mensen samen te brengen, creëerden ze Coridden!

YouTube video

In deze actie-RPG ben je een monstershifter, uitgerust met de mogelijkheid om te veranderen in de beesten die je verslaat. Ga alleen of in CO-OP met maximaal 3 vrienden op reis om de duistere geheimen te onthullen die verzegeld zijn in de legendarische stad Aasha. Vergroot je krachten door nieuwe uitrusting te vinden en vaardigheden te leren voor zowel je menselijke als je dierlijke vorm. Zo word je sterk genoeg om te redden wat je dierbaar is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x