Home Gaming 6-Sided Stories komt naar Steam

6-Sided Stories komt naar Steam

by Jos Vis

DarZal Games kondigt met trots hun nieuwste project aan, 6-Sided Stories, een gezellig puzzelspel dat op 20 november naar Steam komt. Er zal een demo te zien zijn op het Steam Next Fest van oktober, zodat spelers deze charmante nieuwe titel kunnen uitproberen.

YouTube video

6-Sided Stories is een kort en gezellig puzzelspel met ontspannende Lofi-beats van onafhankelijke artiesten. Elke met de hand getekende puzzel heeft zeshoekige stukken die kunnen worden omgedraaid of gekleurd om de volledige afbeelding correct weer te geven. Elke foto volgt een groep schattige dieren terwijl ze vrienden maken en gezonde avonturen beleven. Ontdek levendige herfstbladeren, besneeuwde winterlandschappen, zonnige stranddagen en meer naast deze eclectische groep dierenvrienden!

6-Sided Stories biedt drie manieren om de zeshoekige stukken om te draaien: horizontaal, verticaal of een kleuromkering. De game introduceert spelers in elk mechanisme met verschillende puzzels, zodat je elke vaardigheid onder de knie kunt krijgen voordat je verdergaat. Er zijn meer dan 40 puzzels om op te lossen, die allemaal moeilijker worden en verschillende flipmechanismen combineren; naarmate de stukken kleiner worden en het aantal flips toeneemt, kunnen zelfs doorgewinterde puzzelaars een uitdaging tegenkomen! Om een ​​toegankelijke gameplay-ervaring voor alle spelers te creëren, bevat 6-Sided Stories “Hints” om te laten zien welke stukken een flip nodig hebben. Als een tegel niet binnen enkele seconden wordt omgedraaid, zal een onjuiste tegel wiebelen om je aandacht te trekken.

Je ervaring wordt begeleid door een selectie van onafhankelijk geproduceerde Lofi-tracks. Deze kunnen worden gedempt en je kunt op elk moment van track wisselen. Details van elk nummer worden discreet weergegeven in de game, zodat je je favorieten kunt opslaan voor toekomstige puzzels, en als je op de albumhoes klikt, wordt de SoundCloud- of Bandcamp-pagina van de artiest weergegeven, zodat je meer te weten kunt komen. Geniet van de sfeer terwijl je door de verschillende seizoenen reist met je harige metgezellen. Elke puzzelafbeelding leidt naar de volgende, zodat je het verhaal van deze vier vrienden kunt volgen. Een nieuwsgierige kat, een speelse muis, een energieke hond en een zorgzame familie duiven staan ​​te popelen om hun avonturen met je te delen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x