Home Gaming In Sink verschijnt op 12 november

In Sink verschijnt op 12 november

by Jos Vis

Toonaangevende Britse game-uitgever Kwalee en onafhankelijke ontwikkelaar Clock Out Games kondigen met genoegen de releasedatum aan voor de aankomende coöperatieve puzzelgame In Sink. Deze gestileerde avonturengame komt op 12 november via Steam naar de pc.

In Sink bevat 8 boeiende levels, levendige cartoonachtige beelden en een taalloos puzzelontwerp, en de proloog is meer dan twee miljoen keer gedownload op Steam. Er is nu een bijgewerkte demo beschikbaar op Steam, zodat spelers hun escape room-vaardigheden kunnen testen vóór de lancering van de game.

Spelers kunnen samen met een vriend In Sink spelen, waar schipbreuk lijden slechts het begin is van een coöperatief avontuur. Op dit vreemde eiland spring je door portalen naar raadselachtige plekken, elk met zijn eigen eigenaardigheden en unieke thema. In Sink biedt 8 boeiende levels, en terwijl je samen van plek naar plek springt, begin je de mysteries van het eiland te ontrafelen. Samen zul je out of the box moeten denken en er vervolgens uit moeten ontsnappen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x