Home GamingPC Pathologic 3 komt volgend jaar

Pathologic 3 komt volgend jaar

by Mark van Truijen

Horrorfans hebben altijd een verscheidenheid aan games om naar uit te kijken, en er is weer een nieuwe titel aangekondigd die zeker de moeite waard is om in de gaten te houden. Ontwikkelaar Ice-Pick Lodge’s horror-RPG-serie Pathologic heeft door de jaren heen een behoorlijke schare fans opgebouwd, en gelukkig zal de kloof tussen het tweede en derde deel niet zo lang zijn als die tussen de eerste twee.

Pathologic 3 is officieel aangekondigd door Ice-Pick Lodge en uitgever HypeTrain Digital. Gevestigd in een klein, afgelegen stadje, zullen spelers in de huid kruipen van The Bachelor, die in de setting van het spel arriveert na een uitnodiging van iemand die niet meer leeft. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om het mysterie van een dodelijke ziekte die de stad teistert te ontrafelen en te proberen deze te stoppen voordat het te laat is.

Volgens de ontwikkelaars zal Pathologic 3 een belangrijke nieuwe functie introduceren in de vorm van tijdreismechanieken. Spelers hebben in totaal 12 dagen om de stad te redden, maar het manipuleren van tijd om gebeurtenissen te veranderen en nieuwe uitkomsten te ontgrendelen zal cruciaal zijn. Bekijk de aankondigingstrailer van het spel hieronder.

Pathologic 3 komt ergens in 2025 uit voor PS5, Xbox Series X/S en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x