Home GamingNintendo Switch Overwatch 2 Seizoen 13: Spellbinder begint op 15 oktober

Overwatch 2 Seizoen 13: Spellbinder begint op 15 oktober

by Mark van Truijen

Halloween is nog een paar weken weg, maar Blizzard Entertainment begint de vieringen vroeg in Overwatch 2. Seizoen 13, Spellbinder, begint op 15 oktober, met de gameplay-trailer die op 10 oktober debuteert. Afgezien van de terugkeer van Halloween-thema’s, is er niets bekend over het seizoen.

Zoals gebruikelijk zullen we waarschijnlijk de terugkeer van Junkenstein’s Revenge zien, een PvE-modus met vooraf ingestelde helden, elk met unieke bijbehorende lore en skins. Vorig jaar werd ook een vergelijkbare modus geïntroduceerd gebaseerd op Diablo-lore, die je hier kunt bekijken.

Naast betaalde cosmetica zal de Premium Battle Pass ook nieuwe Halloween-thema skins aanbieden gedurende het seizoen. De laatste zou ook een nieuwe Mythic skin moeten bevatten, hoewel het onbekend is voor welke held. Er is ook een My Hero Academia samenwerking die op 17 oktober begint.

Blijf op de hoogte voor meer details in de komende dagen wanneer de trailer van seizoen 13 uitkomt. Overwatch 2 is beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x