Home GamingAndroid Rabbiman Adventures: een magisch puzzelplatformspel nu beschikbaar op iOS en Android

Rabbiman Adventures: een magisch puzzelplatformspel nu beschikbaar op iOS en Android

by Sven

Teamtiferet heeft de release van Rabbiman Adventures aangekondigd, een visueel betoverend puzzel-platformspel dat nu te spelen is op iOS en Android. Het spel, dat binnenkort ook beschikbaar komt op Steam, dompelt spelers onder in een prachtig vormgegeven wereld waar niets is wat het lijkt – zelfs de tijd zelf niet.

In Rabbiman Adventures ga je op een magische 3D-reis met een kleine superheld die vastzit in de tijd. Zijn missie? Het voorkomen van een verstoring tijdens een belangrijke viering. Met meer dan 10 uur aan verslavende gameplay, uitdagende puzzels en sfeervolle muziek, gebaseerd op verschillende culturele invloeden, biedt de game een betoverende ervaring rondom een charmante held met hoed.

Verschillende spelmodi voor elk type speler

De game biedt drie unieke spelmodi, elk met een eigen uitdaging:

  • Verhalende modus: Volg het verhaal van Rabbiman terwijl hij probeert de tijd te herstellen.
  • Puzzelmodus: Test je logische denkvermogen met ingewikkelde uitdagingen die je hersenen laten kraken.
  • Tijdmodus: Racen tegen de klok om levels zo snel mogelijk te voltooien en nieuwe records te vestigen.

Voor jong en oud

Rabbiman Adventures is gebaseerd op de kinderserie Secret Room en is geschikt voor spelers van alle leeftijden (vanaf 3 jaar). Dit maakt het spel toegankelijk voor jongere spelers, maar dankzij de uitdagende puzzels is het ook interessant voor volwassenen die van een goed doordacht spel houden.

De game is nu beschikbaar op iOS en Android voor een introductieprijs van $5,99 (regionale prijzen kunnen variëren). Voor pc-gamers is er goed nieuws: Rabbiman Adventures verschijnt in de eerste helft van 2025 ook op Steam, Xbox en PlayStation.

Ben jij klaar voor deze magische puzzelreis? Welke modus lijkt jou het leukste om te spelen? Laat het ons weten in de comments!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x