Home Gaming Castle Duels: MY.GAMES lanceert innovatieve mobiele tower defense-game

Castle Duels: MY.GAMES lanceert innovatieve mobiele tower defense-game

by Sven

MY.GAMES heeft vandaag hun nieuwste mobiele game Castle Duels wereldwijd uitgebracht. Sinds de bètaversie in juli 2024 heeft het spel al meer dan 1 miljoen downloads weten te behalen. Deze dynamische tower defense-game combineert real-time PvP-gevechten met strategische diepgang, wat zorgt voor een frisse kijk op het klassieke genre.

In Castle Duels draait alles om de perfecte balans tussen aanvallen en verdedigen. Spelers proberen elkaars kastelen te vernietigen, terwijl ze hun eigen vesting beschermen. Met behulp van een kaartgebaseerd systeem kunnen spelers verschillende eenheden oproepen, zoals magiërs, minotaurussen, geesten en succubi. De game biedt maar liefst 30 unieke eenheden, elk met hun eigen krachten, waarmee je gepersonaliseerde teams kunt samenstellen en slimme strategieën kunt bedenken.

Snelle en intense gameplay

Castle Duels is speciaal ontworpen voor spelers die houden van snelle, intense actie en strategische gameplay,” aldus Aleksei Moshkovich, Lead Project Manager van Castle Duels bij MY.GAMES. “We zijn erg blij met de positieve reacties van de community en de groeiende spelersbasis. We hebben al heel wat updates en nieuwe content in de planning staan die de spelers ongetwijfeld zullen verrassen.”

Belangrijkste features bij de lancering

Unieke gevechtsmechanismen: Spelers kunnen eenheden samenvoegen om ze sterker te maken, met als ultieme upgrade de “super-merge” voor vernietigende aanvallen. Battle Boosts zorgen voor onvoorspelbare gevechten, waardoor elke strijd anders verloopt.

PvP-uitdagingen: Neem het op tegen andere spelers en klim hoger op de ranglijst voor grotere beloningen. Naast het PvP-element zijn er ook quests en co-op missies beschikbaar.

Clan-toernooien: Vanaf Arena 2 kunnen spelers zich bij een clan aansluiten of er zelf een oprichten. Clans kunnen beloningen verdienen door aan toernooien deel te nemen en quests te voltooien.

Speciale beloningen voor trouwe MY.GAMES-fans

Spelers van andere MY.GAMES-titels krijgen bij de lancering een speciale promocode, waarmee ze een epische kaart, drie zeldzame kaarten, 50 kristallen en 1.000 gouden munten kunnen claimen. Een leuke bonus om direct een vliegende start te maken in Castle Duels!

Wat vind jij van deze nieuwe mix van tower defense en PvP-gevechten? Ga jij Castle Duels proberen of speel je liever iets anders? Laat het ons weten in de comments!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x