Home Gaming De Grinch: Kerstavonturen Vakantie-editie nu beschikbaar op consoles en pc

De Grinch: Kerstavonturen Vakantie-editie nu beschikbaar op consoles en pc

by Mark van Truijen

Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, en Dr. Seuss Enterprises, een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van kinderentertainment, zijn verheugd om de speciale fysieke update, verpakt als Vakantie-editie, van hun 2023 hit videogame De Grinch: Kerstavonturen uit te brengen. Elke editie bevat vier verzamelbare ansichtkaarten om fans in de feeststemming te brengen. Deze editie is nu verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Elke ansichtkaart bevat gloednieuw zwart-wit artwork in potloodstijl met rode spatten, allemaal geïnspireerd op de originele How The Grinch Stole Christmas!-tekeningen van Dr. Seuss. Trouwe fans zullen de belangrijkste iconische scènes uit het originele verhaal herkennen, vers afgebeeld in deze nieuwe prachtige verzamelobjecten, waaronder:

  • Het moment waarop de gluiperige Grinch, vermomd als de Kerstman, Cindy Lou Who verleidt om haar kerstboom weg te halen.
  • Het begin van het plan, als de Grinch een gewei bindt aan zijn trouwe hond Max.
  • De Grinch beraamt zijn plan om alle cadeautjes van de Who’s te stelen, met zijn kenmerkende onbetrouwbare glimlach en vette rode zigzagstrepen die zijn geniepig idee benadrukken.
  • Een Who-ville huis helemaal versierd in kerstsfeer, met een glinsterende kerstboom, een krans, ballen en cadeautjes in alle maten. Als je beter kijkt, zie je een bekende groene Grinch die vanuit de schoorsteen naar de kousen reikt.

De Grinch: Kerstavonturen is een 2D-platformavonturengame waarin fans in de huid kruipen van de iconische Grinch en zijn hond Max in lokale co-op met 2 spelers op de bank, terwijl ze door drie schilderachtige locaties reizen – de grot van de Grinch, het platteland en Who-ville – voor hun missie om Kerstmis te verpesten. Verzamel puzzelstukjes om nieuwe voorwerpen en vaardigheden vrij te spelen, zoals een vermomming in kerstpak, een snowboard en een lasso. 

De Grinch heeft meer dan 65 jaar geschiedenis; het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1957, werd geschreven en geïllustreerd door Dr. Seuss en is in de loop der decennia geëvolueerd tot een iconisch kerstverhaal. Door de boeken is een heel universum ontstaan dat de Grinch een wereldwijd platform biedt via films, musicals, samenwerkingen met beroemdheden, mode en nog veel meer. De Grinch: Kerstavonturen is een moderne versie van het klassieke kerstverhaal en de eerste videogamebewerking van het verhaal in 16 jaar. Met co-op op de bank voor maximaal 2 personen en speelbaarheidsfuncties voor jongere spelers biedt de game een unieke interactieve manier voor moderne gezinnen om de grillige rijmwereld van Dr. Seuss te ervaren.

Stephanie Malham, Managing Director bij Outright Games, zei: “Met Kerstmis voor de deur vieren we niet alleen de feestdagen, maar ook de fantasierijke wereld van Dr. Seuss, met deze prachtige ansichtkaarten die trouw zijn aan zijn iconische kunstwerk uit het klassieke boek How The Grinch Stole Christmas.”

De fysieke Vakantie-editie van De Grinch: Kerstavonturen is nu uit op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x