Home GamingPC 343 Industries gaat verder als Halo Studios

343 Industries gaat verder als Halo Studios

by Mark van Truijen

Grote veranderingen komen eraan voor Halo en 343 Industries, de studio die verantwoordelijk is voor de franchise. Het is aangekondigd dat de studio zichzelf gaat hernoemen en voortaan bekend zal staan als Halo Studios, met de franchise die zich naar verluidt voorbereidt om door te gaan naar het volgende tijdperk.

“Als je Halo echt ontleedt, zijn er twee zeer verschillende hoofdstukken geweest,” zegt studiobaas Pierre Hintze. “Hoofdstuk 1 – Bungie. Hoofdstuk 2 – 343 Industries. Nu denk ik dat we een publiek hebben dat hongerig is naar meer. Dus we gaan niet alleen proberen de efficiëntie van de ontwikkeling te verbeteren, maar ook het recept veranderen van hoe we Halo-games maken. Dus we beginnen vandaag een nieuw hoofdstuk.”

Wat houdt de hernoeming van de studio precies in, behalve een andere naam? Nou, in lijn met het eerder genoemde doel van Halo Studios om te herkalibreren hoe het inhoud ontwikkelt, zoals eerdere rapporten hebben beweerd, laat de studio zijn eigen Slipspace Engine vallen, waarop Halo Infinite is ontwikkeld. In plaats daarvan zullen alle toekomstige games worden ontwikkeld op Unreal Engine 5.

Halo Studios heeft de afgelopen paar jaar gewerkt aan Project Foundry, een uitgebreide technische demo die als basis zal dienen voor de toekomst van Halo op Unreal Engine 5, terwijl de ontwikkelaar momenteel ook werkt aan meerdere nieuwe Halo-titels.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x