Home Gaming Metro Awakening komt met gameplay beelden

Metro Awakening komt met gameplay beelden

by Mark van Truijen

Na de aankondiging van de releasedatum tijdens State of Play, heeft Vertigo Games uitgebreide nieuwe gameplay van Metro Awakening onthuld. Het toont de protagonist, Dr. Serdar, die langs bandieten sluipt op zoek naar materialen. Dit mondt uit in een volwaardige vuurgevecht, en het duurt niet lang voordat de mutanten tevoorschijn komen.

Net als in eerdere games hebben spelers een gasmasker (met filters), een polshorloge, een aansteker, een universele oplader en meer. Het verschil is hoe veel organischer alles aanvoelt in VR vanwege het ontbreken van een scherminterface. Je kunt naar je horloge kijken terwijl je richt en je rugzak tevoorschijn halen voor items zoals granaten. Of je nu filters verwisselt of het masker schoonmaakt, alles wordt fysiek gedaan.

PlayStation VR2 voegt extra immersie toe met adaptieve triggers, ruimtelijke audio en feedback van de headset. Het resultaat blijft trouw aan zijn voorgangers terwijl het een nieuwe draai geeft aan de survival/shooter-serie.

Metro Awakening wordt gelanceerd op 7 november voor SteamVR, PSVR2, Meta Quest 2 en 3, en meer. Deluxe Edition-eigenaren kunnen vanaf 5 november beginnen met spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x