Home GamingAndroid Keer terug naar het betoverende land Midgard in een nieuwe Idle RPG

Keer terug naar het betoverende land Midgard in een nieuwe Idle RPG

by Jos Vis

Stel je team van helden samen en bereid je voor om meer dan vijftig bazen te bevechten, want Midgard Heroes: Ragnarok Idle wordt vandaag, 3 oktober, gelanceerd voor Noord-Amerikaanse spelers.

De rijke overlevering van Ragnarok Online neemt spelers mee naar het land Midgard en leidt je door innovatieve Idle RPG-gameplay. Eenvoudige, intuïtieve bedieningselementen vormen de basis voor een perfecte mix van strategische diepgang en ontspannen gameplay terwijl je je eigen legende smeedt.

Met meer dan honderd unieke personages om uit te kiezen, waaronder geliefde job classes uit het Ragnarok-universum zoals Acolyte en Thief, verzamel je de beste groep om het op te nemen tegen opnieuw bedachte bazen uit de diepe mythologie van Ragnarok. Spelers kunnen inlogbeloningen claimen, variërend van skins, drankjes, buitkisten en meer. Beloningen zijn alleen de komende 13 dagen beschikbaar.

YouTube video

Pas je eigen strategie aan voor de overwinning door de vaardigheden en uitrusting van je helden te upgraden om moeilijke confrontaties aan te gaan, terwijl je krachtige artefacten maakt om de mogelijkheden van je team te vergroten terwijl je een enorme wereld met talloze levels verkent om verborgen geheimen te onthullen.

Spannende uitdagingen wachten zowel doorgewinterde avonturiers als nieuwkomers, maar je hoeft het pad niet alleen te bewandelen. Neem deel aan opwindende PvP-gevechten om je tactische vaardigheden te laten zien, bundel je krachten met vrienden in gildegevechten en evenementen en ontdek zeldzame schatten terwijl je door een mysterieuze alternatieve dimensie reist.

Als het op gameplay aankomt, stelt Midgard Heroes: Ragnarok Idle spelers in staat om in hun eigen tempo vooruitgang te boeken, met de mogelijkheid om je kracht te vergroten, zelfs als je offline bent. Of je nu een langdurige fan bent van Ragnarok Online of nieuw bent in de uitgestrekte wereld van Midgard, Midgard Heroes: Ragnarok Idle biedt een toegankelijke, maar toch diepe RPG-ervaring.

Midgard Heroes: Ragnarok Idle is beschikbaar voor spelers in Noord-Amerika, met Europese spelers die later dit jaar aan de strijd zullen deelnemen. Gemaakt door de teams van Gravity Interactive en Imperia Online, zal Midgard Heroes: Ragnarok Idle snel bovenaan je “must-play”-lijst komen te staan ​​met de boeiende lore, gevechten en enorme online wereld.

Begin je reis door het opnieuw bedachte rijk van Ragnarok vandaag door het te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x