Home GamingPC Maak je klaar om in de Vortex te springen wanneer Windblown op 24 oktober in Early Access wordt gelanceerd

Maak je klaar om in de Vortex te springen wanneer Windblown op 24 oktober in Early Access wordt gelanceerd

by Jos Vis

De onafhankelijke Franse ontwikkelaar Motion Twin heeft vandaag een aantal nieuwe Windblown- en Dead Cells-aankondigingen onthuld ter ere van de start van het Steam-evenement ‘La Motion Week’, dat vandaag tot en met 10 oktober 2024 loopt. Tijdens het evenement kunnen spelers de populaire rogue-lite Dead Cells met 50% korting ophalen en nieuwe aankondigingen vieren voor zowel de Dead Cells-wereld als de aanstaande, langverwachte Early Access-lancering van Windblown.

Alle Leapers opgelet! De releasedatum van Windblown en de tijdelijke singleplayerdemo komen eraan!

Windblown, de aankomende snelle rogue-lite van de makers van Dead Cells, wordt op 24 oktober gelanceerd in Early Access op Steam. Spelers rennen binnenkort met snelheid door uitgestrekte, steeds veranderende eilanden in de lucht terwijl ze een verscheidenheid aan krachtige wapens en uitrusting gebruiken om de Sentinels te vernietigen – dodelijke handlangers van de Vortex die hun thuis bedreigen. Speelbaar in zowel singleplayer als voor maximaal drie spelers in coöperatieve online multiplayer, fans hoeven niet lang te wachten om in deze originele wereld te duiken waar bouwsynergie en snelle reflexen de sleutel tot succes zijn.

YouTube video

Met unieke biomen vol geheimen en uitdagende tegenstanders, bouwen spelers hun Leaper met tientallen verschillende wapens, snuisterijen, geschenken en vissen (!) om hun volledige potentieel te ontketenen en de Sentinels te vernietigen… Of sterven bij de poging. Elke dood is een nieuw begin, want de missie van de Leaper is nog niet voorbij, ze leren van hun fouten, ontdekken nieuwe herinneringen om nog meer bouwopties in hun arsenaal te ontgrendelen en proberen nog maar één keer te rennen.

Spelers hoeven echter niet te wachten tot 24 oktober om Windblown te spelen, want er wordt een nieuwe speelbare singleplayer-demo gratis uitgebracht in Steam Next Fest, dat loopt van 14 tot en met 21 oktober. Spelers kunnen hun eerste sprints door de openingsfases van het spel maken en een voorproefje proberen van wat de Early Access-lancering te bieden heeft, waarbij hun voortgang op 24 oktober wordt overgedragen naar het spel. Bovendien ontgrendelen spelers die de demo uitproberen een exclusieve Guinea Pig-skin voor hun personage in de Early Access-release, passend bij hun rol als vroege tester van de talloze uitdagingen die het spel te bieden heeft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x