Home Gaming Nieuwe Avatar: The Last Airbender game in ontwikkeling

Nieuwe Avatar: The Last Airbender game in ontwikkeling

by Pim, Sel

Fans van Avatar: The Last Airbender kunnen binnenkort op een geheel nieuwe manier de wereld van de geliefde franchise betreden. Paramount Game Studios en Saber Interactive, in samenwerking met Avatar Studios, hebben aangekondigd dat ze werken aan een nieuwe AAA-videogame die zich afspeelt in het Avatar Legends-universum. Dit universum is gebaseerd op de wereld die voor het eerst werd geïntroduceerd in Nickelodeon’s Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra.

De actie-RPG, die wordt ontwikkeld voor PC en consoles, vertelt een compleet nieuw verhaal, in nauwe samenwerking met Avatar Studios. Spelers zullen in de huid kruipen van een geheel nieuwe, nooit eerder vertoonde Avatar, en zich duizenden jaren terug in de tijd bevinden. De game dompelt spelers onder in een levendige wereld waarin ze alle vier de elementen kunnen beheersen, deelnemen aan dynamische gevechten met metgezellen, en de uitdagingen en keuzes ervaren die horen bij het bewaken van de balans in de wereld. De game zal zowel vertrouwde als nieuwe elementen uit de franchise bevatten, wat fans de kans biedt om dieper in de wereld te duiken en de held van deze onontdekte era te worden.

Doug Rosen, Senior Vice President Games and Emerging Media bij Paramount, benadrukte hoe gaming een unieke manier biedt om het universum verder uit te breiden: “Loyale fans van Avatar: The Last Airbender hebben uitgekeken naar nieuwe verhalen die hen nog meer in de wereld van de show brengen. Via gaming kunnen we dit op een totaal meeslepende manier doen.”

Josh Austin, Head of IP Development & Licensing bij Saber Interactive, voegde eraan toe: “Ons team bestaat uit de meest toegewijde en gepassioneerde creatievelingen, en het is een eer om samen te werken met Avatar Studios en Paramount Games om het Avatar Legends-universum verder uit te breiden.”

De aankondiging komt na het succes van andere titels van Paramount Game Studios, zoals Shredder’s Revenge en Star Trek Fleet Command, evenals Saber Interactive’s Warhammer 40K: Space Marine 2. Deze nieuwe Avatar Legends-titel weerspiegelt de gedeelde ambitie van de bedrijven om hun langetermijnpartnerschap voort te zetten en Paramount’s intellectuele eigendom verder tot leven te brengen via gaming.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x