Home Gaming Gran Turismo 7 ontvangt vandaag update 1.52

Gran Turismo 7 ontvangt vandaag update 1.52

by Pim, Sel

Polyphony GT heeft aangekondigd dat de volgende content-update voor Gran Turismo 7, versie 1.52, live gaat op 2 oktober om 11 PM PST. Deze update voegt drie nieuwe auto’s van Japanse fabrikanten toe: de Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR GSR ’04, de Nissan GT-R Premium Edition T-spec ’24 en de Toyota Hiace Van DX ’16. Bekijk ze in de trailer hieronder.

YouTube video

Naast deze auto’s is er nog veel meer om naar uit te kijken voor fans. Er komt een nieuwe Extra Menu in het GT Café[Extra Menu No. 41] Collection: Audi, die beschikbaar is op Collector Level 42 en hoger. Er zijn ook nieuwe evenementen toegevoegd aan World Circuits, waaronder de Sunday Cup op Tokyo Expressway (Central Clockwise), de Nissan GT-R Cup (Circuit de Sainte-Croix – A), en de Evolution Meeting (Kyoto Driving Park – Yamagiwa+Miyabi Reverse / Autodromo Nazionale Monza / Colorado Springs – Lake).

Als Gran Turismo Sophy je interesseert, kun je nu racen tegen de AI op Brands Hatch – Grand Prix Circuit en Dragon Trail – Seaside. Tot slot wordt er een nieuwe Curation, Chicago, toegevoegd aan Scapes.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x