Home Gaming The Alters uitgesteld naar eerste kwartaal van 2025

The Alters uitgesteld naar eerste kwartaal van 2025

by Pim, Sel

Hoewel 11 bit studios succes behaalde met Frostpunk 2, dat nu beschikbaar is op PC, heeft hun volgende titel, The Alters, te maken met een vertraging. De game zou oorspronkelijk in het vierde kwartaal van 2024 uitkomen, maar is nu uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2025, volgens Bankier.pl.

Przemysław Marszał, de voorzitter van het management van het bedrijf, verklaarde dat de productieplanning “erg strak” was. “Er was onzekerheid of de ontwikkelaars voldoende tijd hadden om al het werk af te ronden dat we allemaal verwachtten. Na zoveel jaren van productie is het risico dat de game tekortkomingen zal vertonen onnodig voor ons.”

Deze vertraging komt niet als een grote verrassing. Frostpunk 2 was oorspronkelijk gepland voor juni, maar werd uitgesteld tot september om de game verder te verfijnen en meer functies toe te voegen. The Alters lijkt echter nog ambitieuzer te zijn. Spelers nemen de controle over Jan Dolski, die vastzit op een vreemde planeet met een dodelijke zon. Om te overleven, gebruikt hij buitenaardse materialen om Alters van zichzelf te creëren.

Deze Alters zijn geen eenvoudige klonen, maar alternatieve versies van Jan, die verschillende vaardigheden en persoonlijkheden ontwikkelen op basis van cruciale levenskeuzes. Hoewel je hun vaardigheden kunt gebruiken om te overleven, brengt het beheren van hun verwachtingen, doelen en eigenaardigheden extra uitdagingen met zich mee.

The Alters komt naar Xbox Series X/S, PS5, en PC en zal vanaf de eerste dag beschikbaar zijn op Game Pass.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x