Home Gaming Suicide Squad: Kill the Justice League seizoen 3 is nu beschikbaar

Suicide Squad: Kill the Justice League seizoen 3 is nu beschikbaar

by Pim, Sel

Het nieuwste season van Rocksteady’s Suicide Squad: Kill the Justice League is nu beschikbaar en zet de strijd tegen Brainiac voort. Dit keer reist de Squad naar een Elseworlds gebaseerd op Gotham City uit de Batman: Arkham-serie. Bovendien wordt een nieuw personage, Zoey Lawton, ook bekend als Lawless, toegevoegd aan de selectie. Hier is een kijkje in haar achtergrond en persoonlijkheid.

YouTube video

Hoewel er geen nieuwe gameplay beschikbaar is, geeft een roadmap inzicht in de huidige en aankomende seizoensinhoud. De huidige episode biedt een Infamy set geïnspireerd op Catwoman en nieuwe Notorious-wapens gebaseerd op Ratcatcher, Psycho Pirate en Doctor Phosphorous. Er is ook een nieuwe Elseworlds Mayhem map en een gevecht tegen een Green Lantern en Superman Brainiac.

De volgende episode, die halverwege het seizoen verschijnt, voegt Redux-versies toe van Gotham Infamy sets samen met een nieuw Notorious Riddler-wapen. Ook zullen er nieuwe Incursions en een nieuw gevecht tegen Superman Brainiac beschikbaar zijn. Daarnaast zullen er uiteraard veel nieuwe items in de winkel komen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x