Home Gaming Silent Hill 2 Remake gameplay toont boss fight

Silent Hill 2 Remake gameplay toont boss fight

by Pim, Sel

Konami en Bloober Team hebben herhaaldelijk benadrukt dat hun aankomende remake van Silent Hill 2 trouw zal blijven aan het origineel uit 2001, zelfs als de ervaring visueel en technisch gemoderniseerd wordt. Met de release van de horrorremake die eraan komt, hebben ze opnieuw nieuwe beelden uitgebracht die dit duidelijk illustreren.

In een gesprek met PlayStation heeft Bloober Team een specifieke scène uit de aankomende Silent Hill 2-remake getoond en deze direct vergeleken met het origineel uit 2001. Dit biedt een duidelijk beeld van hoe dingen veranderd, aangepast, maar ook grotendeels hetzelfde zijn gebleven.

De nieuwe beelden laten eerst de ontmoeting tussen James en Laura zien in het Brookhaven Hospital. De dialogen zijn grotendeels intact gebleven (inclusief Laura’s bekende “fartface”-opmerking). Hoewel er gebruik is gemaakt van performance capture en hier en daar kleine dialogaanpassingen zijn gedaan in de remake, blijft de scène visueel en qua toon trouw aan het origineel.

Ook wordt het gevecht tegen de boss, Flesh Lips, vergeleken in beide games. Hier zien we wat meer veranderingen. In de remake vecht James tegen één Flesh Lip, terwijl het er in het origineel twee waren. Hoewel de Flesh Lip hetzelfde ontwerp heeft en James nog steeds aanvalt door van het plafond te vallen, zijn de mechanieken van het gevecht anders. Spelers moeten nu de Flesh Lip neerhalen om op zijn kooi aan te vallen tijdens de eerste fase van het gevecht. In de tweede fase gebruikt de Flesh Lip de vervormde restanten van zijn kooi als wapen om James aan te vallen.

Silent Hill 2 komt op 8 oktober uit voor de PS5 en PC.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x