Home Gaming Content Update voor JDM: Rise of the Scorpion uitgebracht – Online klassementen, nieuwe auto’s en meer

Content Update voor JDM: Rise of the Scorpion uitgebracht – Online klassementen, nieuwe auto’s en meer

by Jos Vis

Gaming Factory is verheugd om de release van een nieuwe content update voor JDM: Rise of the Scorpion aan te kondigen, de gratis proloog van de aankomende JDM: Japanese Drift Master. Deze update brengt aanzienlijke verbeteringen en nieuwe functies, verbetert de gameplay-ervaring en maakt de weg vrij voor toekomstige ontwikkelingen.

YouTube video

Belangrijkste hoogtepunten van de update:

  • Online klassementen: Challenge Mode bevat nu actieve online klassementen voor zowel grip- als driftuitdagingen. Spelers kunnen hun scores en statistieken bijhouden, inclusief autokeuze en assists, om te strijden om de eerste plaats.
  • Nieuwe auto’s: Drie iconische auto’s zijn toegevoegd aan de Challenge Mode:
    Mazda RX8
    Mazda MX-5 (NA)
    Subaru BRZ II
  • Verbeterde apparaatondersteuning: Nieuwe invoerpresets voor het Moza R5-stuurwiel, samen met ondersteuning voor de HGP Shifter en HBP Handbrake, zijn nu beschikbaar.
  • Bugfixes en tweaks: Verschillende oplossingen zijn geïmplementeerd om de compatibiliteit van apparaten te verbeteren, waaronder naadloze invoerwisseling en soepelere menunavigatie met stuurwielen. Daarnaast zijn de rijfysica en ophangingssystemen verfijnd voor een realistischere ervaring.
  • Aankomend nieuws: Er komt nog meer! Blijf op de hoogte voor spannende updates over de volledige versie van JDM: Japanese Drift Master.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x