Home Gaming Ervaar Oost-Europese cyberpunk op console met SlavicPunk: Oldtimer

Ervaar Oost-Europese cyberpunk op console met SlavicPunk: Oldtimer

by Jos Vis

De isometrische twin-stick shooter SlavicPunk: Oldtimer, die zich afspeelt in de unieke wereld van SibirPunk, is vanaf 6 november beschikbaar op Xbox- en PlayStation-consoles. Bereid je voor op een duik in een dystopische cyberpunkwereld vol gevaar, intriges en morele dilemma’s!

YouTube video

SlavicPunk: Oldtimer, dat eerder op pc werd uitgebracht, nodigt spelers uit om in de schoenen te stappen van Yanus, een privédetective met een moeilijk verleden, die de waarheid achter een gestolen datadrager moet achterhalen terwijl hij het opneemt tegen stedelijke bendes, corrupte bedrijven en zijn innerlijke demonen.

De game staat bekend om zijn unieke mix van snelle gevechten, modulaire wapenaanpassingen en meeslepende verhaallijnen en combineert elementen van een goede oude shoot-‘em-up met battle-hacking en puzzels oplossen, tot een grimmige, duistere toekomst met een duidelijk Slavische twist.

Bij de lancering op de console kunnen spelers op Xbox en PlayStation het diepe verhaal, de post-Sovjetarchitectuur en de bijtende humor van de game ervaren, wat een nieuw perspectief biedt op het cyberpunkgenre.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x