Home Gaming Kernel Hearts: Versla een god om de wereld te redden in nieuwe multiplayer roguelike

Kernel Hearts: Versla een god om de wereld te redden in nieuwe multiplayer roguelike

by Sven

Zou jij de kracht hebben om een god te vernietigen om de wereld te redden? Die vraag staat centraal in Kernel Hearts, de nieuwste titel van Whitethorn Games en ontwikkelaar EPHEMERA. Deze actievolle multiplayer roguelike combineert hack-‘n-slash gameplay met role-playing en roguelike elementen, allemaal in een prachtige anime-stijl. In deze game klim je door een dodelijke hemelse toren, bouw je je vaardigheden op na elk sterfelijk einde, en vecht je tegen monsterlijke engelen om uiteindelijk een god te verslaan en de apocalyps af te wenden.

De M.A.H.O.U Unit: Jouw team van superkrachtige magische android meisjes

Als lid van de elite M.A.H.O.U Unit, een team van superkrachtige magische android meisjes, is het jouw taak om samen met maximaal drie bondgenoten de wereld te redden. Je avontuur begint aan de voet van de mythische Toren van Babel, waar je vijanden van alle kanten te lijf gaat terwijl je elke verdieping beklimt. Met elke overwinning verzamel je cruciale vaardigheden en magische krachten die je helpen de steeds moeilijker wordende bedreigingen te overwinnen en uiteindelijk de god te verslaan die het einde van de wereld veroorzaakt.

Wat kan je verwachten?

  • Beklim de ultieme toren van vernietiging: Elke run geeft je tijdelijke vaardigheden die je aanvallen, spreuken en bewegingen versterken. Gebruik deze krachten om de meedogenloze vijanden op elke verdieping te verslaan en de angstaanjagende bazen die over elk domein heersen uit te schakelen.
  • De dood is slechts het begin: Wanneer je het aflegt tegen de vijanden, is dat niet het einde. Keer terug naar het lab, gebruik je eerder verdiende beloningen en ontgrendel tot 256KB aan skill chips om je unit aan te passen en je vechtstijl te optimaliseren voor de volgende run.
  • Magische transformaties: Te lang in één gebied blijven lokt krachtigere vijanden uit. Gebruik de energie van de toren om vloeken op te heffen en transformeer tijdelijk in je ultieme magische vorm, waarmee je vernietigende aanvallen loslaat op alles dat in je weg staat.
  • Teamwork loont: Speel solo of met maximaal drie vrienden, werk samen en combineer je krachten om de ultieme vechtmachine te worden en de top van de toren te bereiken.
  • Unieke bondgenoten: Elke hemelwereld herbergt unieke bondgenoten die je tijdens je reis kunnen helpen. Versterk jullie band en wie weet ontstaat er zelfs romantiek onderweg!

Ben jij klaar om de top van de Toren van Babel te bereiken, de god van vernietiging te verslaan, en de mensheid van de ondergang te redden? Kernel Hearts is binnenkort beschikbaar op Steam, Nintendo Switch, en PlayStation 5.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x