Home Gaming Warframe’s nieuwste update Koumei & the Five Fates is nu beschikbaar!

Warframe’s nieuwste update Koumei & the Five Fates is nu beschikbaar!

by Sven

De nieuwste grote update voor Warframe, Koumei & the Five Fates, is vanaf vandaag gratis beschikbaar op alle huidige platformen, ontwikkeld in samenwerking met Sumo Digital. Deze update introduceert de nieuwste Warframe, Koumei, nieuwe vroege missies, een mini-boss, en een groot aantal balansaanpassingen en verbeteringen voor nieuwe spelers.

Ontmoet Koumei, de 58e Warframe

Koumei, de dice-maiden, is een meesteres in het weven van het lot. Ze gebruikt willekeurige spellen van kans om verschillende statuseffectvallen te activeren, voert kansgedreven acties uit in ruil voor buffs, roept orbitale beschermende talismannen op, en bindt vijanden vast om extra statuseffecten te garanderen. Ontdek hoe deze orakelachtige Warframe het lot naar haar hand zet en chaos veroorzaakt op het slagveld.

Nieuwe missie: Shrine Defense

Bescherm de nederzetting Cetus tegen een dreigende duistere toekomst in een gloednieuwe missie: Shrine Defense. Vecht tegen vijanden die opstaan uit de zee, bescherm de offers van geluk, en neem het op tegen de nieuwe Infested mini-boss, de Infested Oni.

Verbeteringen voor spelers

Naast de nieuwe content brengt de update verschillende verbeteringen in de levenskwaliteit met zich mee. Er zijn aanpassingen gemaakt aan het Companion-systeem, er is meer duidelijkheid toegevoegd rond het introduceren van nieuwe functies voor beginnende spelers, en er zijn grote verbeteringen doorgevoerd in Cross Platform Trading. Bekijk de volledige details en platformbeperkingen in de Cross Platform Save FAQ.

Caliban en andere balansaanpassingen

In viering van zijn langverwachte rework is Caliban nu tot 16 oktober gratis beschikbaar als login-bonus. Zijn verbeteringen focussen op betere mobiliteit, synergie tussen vaardigheden en veelzijdige schade-opties. Daarnaast krijgen ook Nova, Wukong en Hildryn kleine balansaanpassingen.

Voor een volledig overzicht van alle aanpassingen en verbeteringen, bekijk de nieuwste Dev Workshops.

Halloween event: Nights of Naberus

Vandaag begint ook het jaarlijkse Halloween-evenement Nights of Naberus! Voltooi spookachtige missies en ruil tokens in voor speciale glyphs en emblems, beschikbaar tot 1 november.

Bereid je voor op nieuwe uitdagingen en verbeteringen met Koumei & the Five Fates en vergeet niet om deel te nemen aan het Halloween-feest van Warframe!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x