Home Gaming DeathTower: Nieuwe roguelite RPG komt naar Steam, Nintendo Switch en PlayStation 5

DeathTower: Nieuwe roguelite RPG komt naar Steam, Nintendo Switch en PlayStation 5

by Sven

Indie studio Headbang Club heeft hun nieuwste project onthuld: DeathTower, een tactische RPG die binnenkort beschikbaar is op Steam, Nintendo Switch en PlayStation 5. Voor pc-spelers is er nu al een demo beschikbaar om een voorproefje van deze spannende game te krijgen.

Beklim de Toren

DeathTower is een 2.5D isometrische roguelite tactische RPG die je meeneemt op een avontuur vol mysteries en gevaren. Je speelt als Ikarus, die verstrikt raakt in de geheimen van de toren Megaryon na een mislukte operatie om parasieten te reinigen. Deze duizenden jaren oude megastructuur herbergt talloze geheimen, waaronder die van de ware meesters van deze mechanische reus. Samen met Phi, een mysterieuze µbot die autonoom door Megaryon is gecreëerd, moet Ikarus vechten tegen biologische parasieten, soldaten en degenererende µbots om de waarheid te ontrafelen.

Bouw je eigen uitrusting

DeathTower combineert elementen van roguelikes, JRPG’s en immersive sims om een boeiende spelervaring te creëren. Terwijl je de toren beklimt, kun je kiezen voor een gewelddadige aanpak met wapens, granaten en munitie om de verdiepingen schoon te vegen, of voor een stealthy benadering waarbij je gebruik maakt van de omgeving om ongezien te blijven. De toren bestaat uit vier verschillende biomen, elk met meerdere verdiepingen vol uitdagingen. Gebruik hacks in de nanomachines van de toren om je krachten te versterken en hulp in te roepen, of faal in de strijd en begin opnieuw vanaf het begin.

Breid je vaardigheden uit

Het hacken van de toren is essentieel voor je voortgang. Met tien verschillende klassen en 75 vaardigheden per klasse kun je jouw speelstijl perfectioneren. Of je nu focust op één klasse of vaardigheden verzamelt in meerdere klassen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onderweg kun je tussen de levels door liften gebruiken om te genezen en je krachten te upgraden. Hoewel een nederlaag je dwingt om opnieuw te beginnen, behoud je je eerder verdiende vaardigheden, wat je volgende poging vergemakkelijkt. Naast Ikarus en Phi kun je vier andere speelbare personages vrijspelen om je team van vier te vormen, wat voor nog meer strategische diepgang zorgt.

Ben jij klaar om de geheimen van Megaryon te ontrafelen en de top van DeathTower te bereiken? Download nu de pc-demo en bereid je voor op de volledige release!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x