Home Gaming Age of Wonders 4 groeit door in nieuwe uitbreiding

Age of Wonders 4 groeit door in nieuwe uitbreiding

by Mark van Truijen

Beschikbaar om direct te downloaden en te spelen bij aankoop van Expansion Pass 2, de nieuwe “Herald of Glory” toevoeging aan Age of Wonders 4 bevat unieke items en een nieuwe samenlevingstrek, waarmee spelers hun heerschappij over de Astral Sea in werkelijk koninklijke stijl kunnen bevestigen.

De volgende toevoeging aan Expansion Pass 2 zal “Ways of War” zijn, die op 5 november 2024 op alle platforms wordt gelanceerd. Ways of War zal spelers uitdagen om conflicten op creatieve nieuwe manieren aan te pakken met de toevoeging van de Oathsworn Culture, het navigeren door verraderlijke nieuwe Intrigue Events, en het hanteren van krachtige nieuwe magische boeken. De uitbreiding zal afzonderlijk beschikbaar zijn voor een adviesprijs van $14,99/£12,79/€14,99, of zal zonder extra kosten te downloaden zijn voor eigenaren van Expansion Pass 2.*

Ways of War Kenmerken:

  • De Oathsworn Culture, gebaseerd op unieke krijgerscodes die beloningen bieden aan degenen die sterk genoeg zijn om zich aan hun ethos te houden. Zweer de Eed van Rechtschapenheid om je te richten op het vernietigen van het kwaad, de Eed van Strijd om alleen oorlog te voeren tegen de sterke en waardige, of de Eed van Harmonie om oorlog zoveel mogelijk te vermijden.
  • Intrigue Events die je rijk bedreigen, gericht op oneervolle crises zoals verraad en moorden.
  • Twee nieuwe vormen, waarmee spelers rijken kunnen leiden van sterke Simians en logge Ogrekin.
  • Vier Nieuwe Tomes, die heersers de kunsten van Discipline, Shades, Calamity en Prosperity geven, elk met nieuwe eenheden naast spreuken van innerlijke kracht, uiterlijke vernietiging en meer.
  • En Veel Meer, van nieuwe rijdieren tot nieuwe muziek, nieuwe oude wezenslijnen, nieuwe rijkssjablonen en een interface-skin en meer!

In 2025 zullen twee extra uitbreidingen worden uitgebracht als onderdeel van Expansion Pass 2:

  • Giant Kings: Herstel de Elder Giants in hun rechtmatige plaats als meesters van de Astral Sea! Graaf diep onder het oppervlak voor oude schatten, hanteer lang vergeten kristalmagie en ontdek de krachten van een gevallen rijk. Deze uitbreiding bevat een nieuw Giant-heersertype, voegt nieuwe woningen en handgemaakte kaartregio’s toe aan het spel, en wordt gelanceerd in Q2 2025. Het zal afzonderlijk beschikbaar zijn voor een adviesprijs* van $19,99/£16,99/€19,99.
  • Archon Prophecy: De krachten van het licht zijn aan jou om te bevelen in een grote oorlog tegen de corruptie van Urrath. Raadpleeg de orakels om zowel je eigen lot als het lot van de rijken te vormen door verborgen profetieën. Bevat een nieuwe cultuur, nieuwe profetie-evenementen en nieuwe verhaalinhoud, die in Q3 2025 wordt gelanceerd. Het zal afzonderlijk beschikbaar zijn voor een adviesprijs* van $19,99/£16,99/€19,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x