Home Gaming Nieuwe DLSS-game verschijnt, GeForce Game Ready Driver release en NVIDIA-app bèta updates

Nieuwe DLSS-game verschijnt, GeForce Game Ready Driver release en NVIDIA-app bèta updates

by Mark van Truijen

Deze week brengen we RTX-technologieën naar verschillende nieuwe titels, lanceren we onze nieuwste GeForce Game Ready Driver en brengen we nieuwe updates uit voor onze NVIDIA-app bèta om je ervaring nog verder te verbeteren.
 
Meer dan 600 games en toepassingen maken gebruik van RTX-technologieën, en elke week worden nieuwe games met NVIDIA DLSSNVIDIA Reflex en geavanceerde ray-traced effecten uitgebracht of aangekondigd. Deze week kondigen we 5 nieuwe RTX-technologie-updates aan:

  • THRONE AND LIBERTY: NCSoft’s gratis te spelen MMORPG speelt zich af in de uitgestrekte open wereld van Solisium. Spelers moeten strategische beslissingen nemen om te overleven, terwijl het weer, het tijdstip van de dag en andere spelers van invloed zijn op zowel de PVE- als de PVP-slagvelden. De game is al uitgebracht in Korea, maar lanceert vandaag overal. Sinds de eerste dag van de oorspronkelijke release hebben GeForce RTX-gamers hun prestaties kunnen versnellen met DLSS 3, waardoor de prestaties gemiddeld met 2,6X worden vermenigvuldigd bij 4K, met alle instellingen maximaal.
  • Until Dawn: confronteer je angsten opnieuw en bepaal wie Until Dawn overleeft in deze baanbrekende horrorklassieker, herbouwd en verbeterd voor pc. Until Dawn is herbouwd in Unreal Engine 5 en biedt pc-gamers de mogelijkheid om de natuurgetrouwheid nog verder te verbeteren met ray-traced reflecties en ray-traced ambient occlusion-effecten. En als je op een GeForce RTX 40-series pc speelt, kun je DLSS Frame Generation en DLSS Super Resolution inschakelen om de prestaties van Until Dawn te versnellen en de gameplay nog responsiever te maken wanneer de game 4 oktober lanceert.
  • Starship Troopers: Extermination: sluit je aan bij de Deep Space Vanguard, een elite Special Forces-tak van de Mobile Infantry, in de strijd tegen de Bug-bedreiging en claim de overwinning voor de mensheid. Deze 16-speler co-op first-person shooter van Offworld Industries lanceert 11 oktober en als je een GeForce RTX 40-series GPU of laptop hebt, kun je DLSS 3 activeren met Frame Generation en Super Resolution, om je te helpen in je strijd tegen de Bug-bedreiging.
  • The Axis Unseen: deze heavy metal horrorgame van Just Purkey Games nodigt spelers uit om op nachtmerrieachtige monsters uit oude folklore te jagen in een mysterieuze open wereld. Ontdek wat er is gebeurd met de jagers die je zijn voorgegaan en welke geheimen ze hebben onthuld door hun dagboeken en tekeningen te inspecteren. The Axis Unseen lanceert 22 oktober met day-one ondersteuning voor zowel DLSS 3 met Frame Generation als Reflex. Je kunt de demo nu downloaden op Steam voor een eerste blik op de game.
  • MechWarrior 5: Clans: in deze nieuwe titel van Piranha Games kruip je in de huid van een pas afgestudeerde piloot van het Smoke Jaguar cadettenprogramma, die midden in de Clan Invasion van de Inner Sphere terechtkomt tijdens Operation Revival. Het is de eerste op Clan-gebaseerde MechWarrior-game in bijna drie decennia en combineert een meeslepend verhaal met goed uitgedachte personages en morele dilemma’s, met als hoogtepunt een dynamische en adaptieve gevechtservaring die wordt versterkt door een vernieuwd MechLab, Hardpoint en OmniPod-systeem. De game lanceert op 17 oktober en biedt vanaf day-one ondersteuning voor NVIDIA Reflex en DLSS 3 met DLSS Super Resolution en DLSS Frame Generation.

 
Ondertussen heeft de NVIDIA-app, een essentiële metgezel voor gamers en ontwerpers met NVIDIA GPU’s in hun pc’s en laptops, vandaag een nieuwe update uitgebracht. Deze nieuwe update, die nu beschikbaar is in de app en op onze website, verbetert de bèta van de NVIDIA-app door G-SYNC-besturingselementen, driver rollback en meer toe te voegen. RTX HDR-ondersteuning voor meerdere monitoren is ook geïntroduceerd en wordt geactiveerd zodra onze nieuwe GeForce Game Ready Driver is geïnstalleerd. Of je nu een gaming-liefhebber bent of content creëert, de NVIDIA-app vereenvoudigt het proces om je pc up-to-date te houden met de nieuwste GeForce Game Ready– en NVIDIA Studio-stuurprogramma’s en maakt het mogelijk om NVIDIA-toepassingen zoals GeForce NOW en NVIDIA Broadcast snel te vinden en te installeren. Je kunt er ook GPU-opties mee aanpassen, gameplay opnemen, realtime statistieken bekijken via een scherm, games verbeteren met HDR en filters, en nog veel meer.
 
Vergeet niet dat onze nieuwste GeForce Game Ready Driver RTX HDR multi-monitor ondersteuning mogelijk maakt in onze nieuwste NVIDIA-app bèta update, en je Game Ready maakt voor MechWarrior 5: ClansStarship Troopers: Extermination en THRONE AND LIBERTY. Download en installeer het nieuwe GeForce Game Ready 565.90 WHQL-stuurprogramma via GeForce Experience, de NVIDIA-app bèta of op GeForce.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x