Home StreamingAmazon Prime Amazon Prime’s Like a Dragon: Yakuza ontvangt nieuwe trailer

Amazon Prime’s Like a Dragon: Yakuza ontvangt nieuwe trailer

by Pim, Sel

Voor Like a Dragon-fans is er altijd iets om naar uit te kijken, en hoewel dat meestal beperkt bleef tot games, staat daar binnenkort verandering in. De Amazon Prime-serie Like a Dragon: Yakuza gaat binnenkort in première, en voorafgaand aan de release van deze gelimiteerde serie is er een nieuwe trailer getoond.

Like a Dragon: Yakuza zal zich afspelen in twee tijdlijnen – 1995 en 2005. In de eerste zien we een jonge Kazuma Kiryu die afglijdt in de Japanse criminele onderwereld, terwijl hij in de tweede tijdlijn vrijkomt uit de gevangenis na een lange periode van opsluiting.

Hoewel de kern van het verhaal en de tijdlijnen nauw aansluiten bij het eerste deel van de gamefranchise, zegt Amazon dat de aankomende serie verhalen zal vertellen “die de games in het verleden niet hebben kunnen verkennen.” Bekijk de trailer hieronder voor een voorproefje van wat er in de serie te zien zal zijn.

YouTube video

Like a Dragon: Yakuza gaat op 24 oktober in première, waarbij de eerste drie afleveringen tegelijk worden uitgebracht, gevolgd door de resterende drie afleveringen die wekelijks verschijnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x