Home GamingAndroid Football Manager 25 aangekondigd en verschijnt in november

Football Manager 25 aangekondigd en verschijnt in november

by Pim, Sel

De Football Manager-serie bouwt elk jaar verder op zijn solide basis, en ook dit jaar is de nieuwe editie aangekondigd en officieel voorzien van een releasedatum. Sega en ontwikkelaar Sports Interactive hebben Football Manager 25 onthuld, waarin de franchise overstapt naar de Unity-engine. Sports Interactive omschrijft dit als “het eerste jaar van het nieuwe tijdperk voor voetbalmanagement” en “de grootste technische en visuele vooruitgang van de serie in een generatie”.

Deze verandering brengt een vernieuwde gebruikersinterface met zich mee, de introductie van vrouwenvoetbal, “visueel indrukwekkendere” wedstrijdervaringen, en een complete herziening van de tactieken, die “dichter bij de professionele top van het voetbal” zullen liggen. Daarnaast wordt er een vernieuwde manier geïntroduceerd om een nieuwe manager aan te maken, wat volgens Sports Interactive zal zorgen voor “meer gepersonaliseerde, unieke verhalen”.

Een primeur voor mobiele spelers is dat ze hun opgeslagen spellen van de vorige editie voor het eerst kunnen overzetten naar Football Manager 25, en dat op alle platforms.

YouTube video

Football Manager 25 wordt gelanceerd op 26 november voor pc, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, iOS en Android, met een release voor de Nintendo Switch op 3 december.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x