Home Events RazerCon 2024 breekt nieuwe grond in game-ervaring en innovatie

RazerCon 2024 breekt nieuwe grond in game-ervaring en innovatie

by Pim, Sel

Tijdens RazerCon 2024 introduceerde Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, nieuwe producten met Razer Sensa HD Haptics, een nieuw laptopkoelingsaccessoire en Razer Synapse 4. 

In lijn met Razer’s inzet voor duurzaamheid was RazerCon 2024 opnieuw een klimaatneutrale livestream, aangedreven door hernieuwbare energie. Tijdens het evenement werden belangrijke updates gepresenteerd van Razer’s #GoGreenWithRazer Sustainability Roadmap. Dit omvat een vermindering van Scope 1 en 2-emissies met 86%, als onderdeel van hun Science Based Targets-initiatief (SBTi). 65% van alle verzonden producten zal uit gerecyclede materialen bestaan. Razer heeft zich ook officieel aangesloten bij de Playing for the Planet Alliance, ondersteund door het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP). Samen met gaming bedrijven wereldwijd wil Razer milieu-uitdagingen aanpakken door middel van creativiteit en technologie. Fans kunnen het hele evenement terugkijken op Razer.com.  

Tijdens RazerCon 2024 kreeg de wereldwijde gaming community exclusieve previews van nieuwe en aankomende productlanceringen van Razer. Dit omvatte de Razer Freyja, ’s werelds eerste HD Haptic Gaming-kussen, de Razer Kraken V4 Pro, en de nieuwe Razer Laptop Cooling Pad. Daarnaast werd een functie-update aangekondigd voor de Razer Blade 18 (2024) met ThunderBolt Share, evenals de volledige release van Razer Synapse 4. Ook werd een nieuw speciaal project aangekondigd dat in 2025 verschijnt ter gelegenheid van Razers twintigste verjaardag.  

Lees verder voor meer informatie over de producten die tijdens RazerCon 2024 zijn gepresenteerd. 

Introductie van de Razer Freyja  

De Razer Freyja, aangedreven door Razer Sensa HD Haptics, is ’s werelds eerste HD Haptic gaming-kussen. Dit apparaat levert verschillende tastbare sensaties, waardoor gamers een uitgebreide sensorische feedback ervaren, van de krachtige explosies op het slagveld tot de subtiele trillingen van een kloppend hart tijdens een stealthmissie. 

De Razer Freyja, uitgerust met met multi-directionele haptiek aangedreven door zes geavanceerde haptische motoractuators, laat je de richting, afstand en intensiteit van acties in games voelen. Dit apparaat biedt een complete zintuiglijke ervaring die je midden in de actie plaatst, of je nu kogels ontwijkt, over racecircuits scheurt, of de effecten van stormen en aardbevingen ervaart. 

De Razer Freyja is niet alleen geschikt voor gaming, maar ook voor het kijken van films en het luisteren van muziek, dankzij de immersieve haptische feedback. Met meerdere connectiviteitsopties, zoals Razer HyperSpeed Wireless en Bluetooth, maken gebruikers eenvoudig verbinding met pc’s en Android-apparaten via de Razer Nexus-app. De quick-release verbinding houdt kabels netjes georganiseerd en voorkomt dat ze verstrikt raken, terwijl de verstelbare band zorgt voor een comfortabele pasvorm op de meeste gaming- en bureaustoelen. Met Razer Synapse 4 kunnen gebruikers de tactiele feedback personaliseren door de intensiteit aan te passen of te kiezen uit verschillende haptische presets. 

Razer Freyja  

€299,99 – Nu verkrijgbaar bij Razer.com en erkende  Resellers. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x