Home Gaming Fortune Favors Fate in Warframe’s Koumei & the Five Fates debuteert voor alle platforms op 2 oktober

Fortune Favors Fate in Warframe’s Koumei & the Five Fates debuteert voor alle platforms op 2 oktober

by Jos Vis

De volgende Warframe-update van Digital Extremes, Koumei & the Five Fates, is net uit de Tokyo Game Show (TGS) en verschijnt op woensdag 2 oktober voor alle huidige platforms. Digital Extremes onthulde de 58e naamgenootkrijger, Koumei de dobbelsteenmaagd, live vanaf het TGS Main Stage als onderdeel van de Devstream in september. De update, met Koumei en haar door RNG geïnspireerde ability kit, is ontwikkeld in samenwerking met Sumo Digital, samen met een nieuwe Shrine Defense-missie met een Infested-minibaas, Infested Oni, met nog meer kwaliteitsverbeteringen voor nieuwe spelers en luxe cosmetica. Het ontwikkelteam sloot de stream af met een speelbare teaser-demo van Warframe: 1999, die op 16 oktober uitkomt.

YouTube video

“Het was zo surrealistisch om terug te zijn in Tokio om een ​​nieuwe Warframe te onthullen aan onze Japanse community en onze spelers over de hele wereld die virtueel afstemden”, zei Megan Everett, Community Director. “De wereld rondreizen dit jaar om Tenno persoonlijk te ontmoeten, was verjongend voor de ziel van ons team terwijl we ons pad vervolgen richting Warframe: 1999 later dit jaar. Tot die tijd hopen we dat iedereen geniet van Koumei en haar gameplay met een hoog vaardigheidsniveau optimaliseert.”

YouTube video

Gooi Koumei’s zeskantige dobbelstenen en pas je aan aan de stochastische aard van haar vaardigheden:

  • Rijg Kumihimo-vallen aan elkaar om zowel schade toe te brengen als willekeurige statuskwalen toe te brengen op basis van dobbelsteenworpen.
  • Voorspel de toekomst met Omikuji om te leren welke noodlottige acties op dat moment nodig zijn om een ​​speciale buff te verdienen.
  • Roep beschermende Omamori-charmes op om Koumei te omcirkelen en willekeurig schade om te zetten in extra gezondheid of schilden.
  • Grijp de touwtjes van het lot van de duivels zelf met de ultieme Bunraku-vaardigheid en bestuur ze als marionetten met statuseffecten.

Bescherm een ​​belegerde nederzetting op aarde in een nieuw missietype, Shrine Defense:

  • Vecht tegen besmette indringers uit de zee terwijl je heiligdomoffers verzamelt totdat het nieuwe vijandelijke mini-baastype verschijnt: Infested Oni. – Ondersteun, verdedig en, als de sterren gunstig staan, verkrijg Koumei’s crafting-onderdelen om haar toe te voegen aan het Arsenaal, samen met haar kenmerkende wapens: een geïmproviseerde “gunbrella” genaamd Higasa en een door Naginata geïnspireerde polearm genaamd Amanata. Zowel Koumei als haar wapens zijn ook direct beschikbaar om te ontgrendelen via de Warframe Market.
  • Deze missie is toegankelijk na het voltooien van de Saya’s Vigil en Once Awake Quests.

Gameverbeteringen, reworks en gratis goodies debuteren allemaal in Koumei & the Five Fates:

  • Veelgevraagde verbeteringen aan de nieuwe spelerervaring en het companion-systeem zullen ook samen met Koumei & the Five Fates arriveren. Bekijk de nieuwste Developer Workshops voor alle details.
  • Ruil en schenk items gratis met Cross Platform Trading, ongeacht de cross-save-status van een account. Sommige beperkingen gelden voor bepaalde platforms, meer details volgen later deze week bij de lancering. – De erfgenaam van tweelingkoninkrijken, Caliban, krijgt een uitgebreide rework, waarbij zijn vaardigheden worden aangepast om meer synergie te bieden rond gevechtsmobiliteit, schade en veelzijdigheid. Spelers die inloggen op Warframe tussen 2 en 16 oktober ontvangen Caliban ook gratis!
  • Warframe krijgt ook een verbeterde grafische update samen met de lancering van de PlayStation 5 Pro later dit jaar, meer details volgen binnenkort.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x