Home Gaming Tijdvervormende vechtgame Tenet of the Spark debuteert met een nieuwe gameplaytrailer

Tijdvervormende vechtgame Tenet of the Spark debuteert met een nieuwe gameplaytrailer

by Jos Vis

ROAR Games kondigt aan dat hun ambitieuze debuuttitel, het verhaalgedreven urban brawler-avontuur Tenet of the Spark, naar pc en huidige generatie consoles komt, met specifieke consoleopties die dichter bij de lancering worden aangekondigd. ROAR Games mikt op een release eind 2026.

Tenet of the Spark is een singleplayer-actieavontuur over Will, een bokser die straatbendes en de geesten uit zijn verleden op de korrel neemt. Hij wordt op zijn gevaarlijke reis geholpen door de geesten van zijn voorouders, wiens kracht hij kan kanaliseren terwijl zijn bewustzijn door de eeuwen heen terugglijdt.

YouTube video

Als nieuwe studio gevormd door ervaren talent uit de industrie, staat ROAR Games klaar om een ​​audiovisueel feest te leveren met Tenet of the Spark, met een scherpe neon urban esthetische stripboek geïnspireerd op de Spider-Verse-filmreeks. Verwacht een spannend verhaal en geavanceerde technologie waarmee je direct en naadloos kunt wisselen tussen vorige levens terwijl Will de kracht van zijn voorouders oproept om te helpen in het heden.

Omarm de krachten van Will’s voorouders, waaronder een bevroren Viking en een oude Azteekse krijger om de overhand te krijgen in gevechten, puzzels op te lossen of gewoon een andere kant van Tenet of the Spark’s wereld te verkennen in een oogwenk, terwijl je vecht tegen dodelijke bendes en de waarheid achter Will’s unieke vaardigheden ontrafelt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x