Home Gaming World of Warcraft en Waze slaan de handen ineen voor Thrall als je Waze-sidekick

World of Warcraft en Waze slaan de handen ineen voor Thrall als je Waze-sidekick

by Jos Vis

Vanaf vandaag kunnen Waze-gebruikers Thrall, een van de meest iconische helden van World of Warcraft, selecteren als nieuwe sidekick-optie voor de navigatie-app.

Met de nieuwe “Drive With World of Warcraft”-opties kunnen Waze-gebruikers de aankomende 20e verjaardag van het spel vieren en extra functies gebruiken, zoals het selecteren van een rode draak om het voertuig van de gebruiker in het navigatievenster weer te geven en twee visuele opties voor Thrall, “Horde” of “Alliance”, die de twee facties van het spel vertegenwoordigen. De Thrall sidekick suite is wereldwijd beschikbaar in de app, maar de gesproken navigatie van Thrall is alleen beschikbaar in het Engels.

Thrall, ingesproken door de legendarische Chris Metzen, Executive Creative Director van Warcraft, geeft zijn ongeëvenaarde wijsheid mee aan het dagelijkse woon-werkverkeer met uitspraken als “breathe — this is not the end of the world’’ wanneer we geconfronteerd worden met druk verkeer en beschrijft U-bochten als “a clever strategy to fool any pursuers on our tail”.

Om de Thrall sidekick te activeren op Waze, moeten gebruikers in Engelstalige markten klikken op ”Pick a sidekick” in het hoofdmenu en de optie ”Drive with World of Warcraft” selecteren. Daar kunnen ze de stem van Thrall activeren in de gesproken aanwijzingen, het pictogram van de auto veranderen en Horde of Alliance selecteren. In andere landen kunnen gebruikers op een menubanner klikken die hen naar de optie ”Drive With World of Warcraft” leidt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x