Home Gaming There Are Many Roads to Power – Crusader Kings III

There Are Many Roads to Power – Crusader Kings III

by Jos Vis

Roads to Power, de langverwachte uitbreiding van Crusader Kings III, werd vorige week gelanceerd door Paradox Interactive. Dead Good Comics was er trots op om samen te werken met Paradox Interactive aan de officiële stripboek-tie-in, Crusader Kings III: Many Roads to Power, is nu gratis beschikbaar via de officiële website.

De officiële stripboek-tie-in prequel van Roads to Power, Many Roads to Power, beschrijft de opkomst van Basilius I, “de Macedoniër”, die diende als keizer van het Byzantijnse Rijk tussen 867 en 886 na Christus, en die ook beschikbaar zal zijn als speelbaar personage in de Roads to Power Major Expansion.

Met artwork van Simone Ragazzoni (Dune: House Corrino, Cyberpunk: Edgerunners) en Ellie Wright (Disney Villains: Cruella de Vil, Survival Street), en gebaseerd op een verhaal van Stu Taylor (Perfect Dark, Octobriana and the Underground, Warhammer Monthly), brengt Many Roads to Power de opkomst van Basilius I, “de Macedoniër”, in kaart, die diende als keizer van het Byzantijnse Rijk tussen 867 en 886 na Christus.

Crusader Kings III: Many Roads to Power bevat een verbluffende cover van Vincenzo Riccardi (Something is Killing the Children, Creature from the Black Lagoon Lives!).

Byzantijnse content, waaronder nieuwe evenementen, monumenten en activiteiten zoals wagenrennen, zijn nu beschikbaar in de Roads to Power Major Expansion. Crusader Kings III: Roads to Power is nu beschikbaar als onderdeel van Crusader Kings III: Chapter III, dat de kernuitbreiding Legends of the Dead, de grote uitbreiding Roads to Power en het evenementenpakket Wandering Nobles bevat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x