Home Gaming Go Go Muffin: schattige MMO komt in 2024 naar Europa

Go Go Muffin: schattige MMO komt in 2024 naar Europa

by Sven

Na een succesvolle lancering in Hongkong en Taiwan eerder dit jaar, waar het een van de Top 3 games werd, komt Go Go Muffin nu naar Europa en de VS in 2024! Ontwikkeld door de makers van RO: Idle Poring en al gespeeld door honderdduizenden spelers, is deze schattige twist op het MMO-genre klaar om de harten van nog meer gamers te veroveren.

Een frisse draai aan het MMO-genre

In Go Go Muffin kunnen spelers kiezen uit vijf verschillende klassen die ze kunnen evolueren terwijl ze samen met 3 tot 5 andere spelers de donkere diepten van dungeons verkennen. Door slim samen te werken, de perfecte party te vormen, en maximale schade te veroorzaken, nemen ze het op tegen machtige bazen en bereiden ze zich voor op de epische restanten van Ragnarok.

Ontspannen met je gilde en Melomon metgezellen

Wanneer ze niet bezig zijn met het verslaan van vijanden, kunnen spelers hun eigen gilden creëren en ontspannen bij het kampvuur met andere avonturiers. Gilden, kampen en zelfs de kleding van de spelers zijn volledig aanpasbaar, wat zorgt voor een unieke ervaring voor iedereen. Bovendien worden spelers vergezeld door hun eigen schattige metgezel, de Melomon – lieve wezens die altijd klaar staan om te helpen en steun te bieden tijdens je avonturen.

Harten veroverd op de Tokyo Game Show

Tijdens de Tokyo Game Show trok Go Go Muffin veel aandacht met een hands-on demo. In een rustgevende setting met een kampvuur konden spelers genieten van een hartverwarmend avontuur, samen met hun schattige Melomon metgezellen.

Bereid je voor om je aan te sluiten bij de gezellige, schattige wereld van Go Go Muffin wanneer het in 2024 naar Europa en de VS komt. Heb jij al besloten welke Melomon met jou mee op avontuur gaat?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x