Home Gaming Dungeons 4 komt naar de Nintendo Switch: bereid je voor op nog meer kwaadaardigheid!

Dungeons 4 komt naar de Nintendo Switch: bereid je voor op nog meer kwaadaardigheid!

by Sven

Kalypso Media en ontwikkelaar Realmforge Studios hebben aangekondigd dat Dungeons 4 – Nintendo Switch Edition op 17 oktober zijn duistere intrede maakt in de Overworld. Fans van deze geliefde dungeon management-simulator kunnen zich verheugen op een volledig nieuwe manier om hun kwaadaardige plannen uit te voeren, speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch.

Een compacte dosis puur kwaad

De Tech-Savvy Evil heeft een doorbraak bereikt door kwaadaardigheid te comprimeren tot een ongekend niveau van puur, geconcentreerd kwaad. Met behulp van een ingenieuze formule simuleert de Nintendo Switch-editie van Dungeons 4 een EPI (evils-per-inch) niveau dat 666 keer hoger is dan ooit gedacht. Hierdoor krijg je een meeslepende ervaring vol kwaadaardige energie, waar je ook bent.

In deze editie leid je de Dark Elf Thalya terwijl ze, samen met haar Snots en de Absolute Evil, de krachten van het goede voorgoed wil verslaan. Haar halfbroer, de heilige Tristan, en zijn trouwe Dwergen zullen echter alles op alles zetten om de bloeiende Overworld te beschermen tegen de duistere krachten.

Exclusieve inhoud voor de Nintendo Switch

Dungeons 4 – Nintendo Switch Edition bevat exclusieve content die in geen enkele andere versie beschikbaar is. Zo krijgt Thalya een “Princess”-outfit, en krijgen de Snots en de troonzaal een modieuze make-over. Bovendien zijn alle extra’s uit de Digital Deluxe Edition van Dungeons 4 inbegrepen, zoals de iconische ‘Storming of Dollaran’-kaart uit Dungeons 3, de officiële soundtrack, het digitale artbook, en een unieke skin voor de Absolute-Evil’s-Slapping-Hand™.

Voorbestellen en eerste DLC

De Nintendo Switch-editie van Dungeons 4 is vanaf 30 september beschikbaar voor pre-order met een korting van 10%. Tegelijk met de release op 17 oktober lanceert ook de eerste DLC, getiteld The Good, the Bad and the Evil, die tot 24 oktober met 10% korting verkrijgbaar is.

Wat kun je verwachten van Dungeons 4 – Nintendo Switch Edition?

  • Volg de weg van het kwaad: 20 volledig ingesproken, kwaadaardige missies en diverse skirmish-kaarten voor extra uitdagingen.
  • Verander de wereld: Bouw je kwaadaardige thuisbasis op uitgestrekte Underworld-kaarten en verspreid je invloed over de gigantische Overworld.
  • Dwergen!: De Dwergen zijn gearriveerd om hun ondergrondse bolwerken te bouwen, terwijl ze strijden om ruimte en middelen tegen de altijd groeiende Evil.
  • Multiplayer-coöp: Speel samen met een vriend in de 2-speler coöp-modus, waarin je één dungeon deelt. Alle kaarten van de campaign en skirmish-modus zijn coöperatief speelbaar.
  • Extra kwaadaardigheid: Exclusieve skins voor Thalya en de Snots, de deluxe-inhoud met de ‘Storming of Dollaran’-kaart, Thalya en Evil Hand skins, de soundtrack en het digitale artbook.

Maak je klaar om de duisternis te omarmen en zet je kwaadaardige plannen in werking, want Dungeons 4 – Nintendo Switch Edition brengt het kwaad binnenkort naar je console! Ga jij voor de overwinning met Thalya’s nieuwe powers of kies je de dwergen als bondgenoot?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x