Home Gaming Warframe: 1999 demo aangekondigd voor 16 oktober

Warframe: 1999 demo aangekondigd voor 16 oktober

by Pim, Sel

De volgende gratis uitbreiding voor Warframe, Warframe: 1999, komt deze winter uit, maar fans hoeven niet lang te wachten om het te proberen. Een demo gaat namelijk op 16 oktober live. Spelers nemen de rol aan van Arthur (ingesproken door Ben Starr) en verkennen Höllvania op hun Atomicycle.

Daarnaast is er een speelbare Extermination-missie waarin spelers de vijand Scaldra moeten verslaan. Verdere details over de inhoud van de demo zijn nog niet bekend, maar de ontwikkelaar heeft bevestigd dat spelers eerst de quests “Awakening” en “Vor’s Prize” moeten voltooien om de demo te kunnen spelen. Na voltooiing ontvangen spelers de Protokol Longsword Skin gratis.

Warframe: 1999 is de volgende hoofdquest voor de free-to-play action RPG. De uitbreiding draait om de Protoframes, die op zoek zijn naar Dr. Entrati en meer realistische gevechten bieden dan de basisgame. Ondertussen moeten spelers ook omgaan met de Technocyte Code, die verbonden is met het jaar 1999, om het virus On-Lyne te vernietigen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x