Home Gaming Dead Rising 2 Remake is volgens Producer ”zeker mogelijk”

Dead Rising 2 Remake is volgens Producer ”zeker mogelijk”

by Pim, Sel

Fans van Dead Rising hebben eindelijk reden om blij te zijn, want na een lange pauze is Capcom’s zombie-franchise onverwachts nieuw leven ingeblazen met de Dead Rising Deluxe Remaster. Op basis van de sterke kritische ontvangst lijkt het erop dat de serie weer toekomst heeft, mogelijk zelfs met extra remakes. Dit is iets waar Capcom zelf ook over nadenkt.

In een recent interview met Inverse gaf Kei Morimoto, de producer van Dead Rising Deluxe Remaster, aan dat een remaster of remake van Dead Rising 2 “zeker mogelijk” is. Morimoto verklaarde dat Capcom de verkoopresultaten van de onlangs uitgebrachte Deluxe Remaster nauwlettend in de gaten houdt en dat als er een kans zich voordoet, een vergelijkbare revival van het tweede deel van de serie overwogen kan worden.

“Het remaken of remasteren van Dead Rising 2 is zeker mogelijk,” zei Morimoto. “Voorlopig volgen we de markttrends en kijken we hoe Dead Rising Deluxe Remaster het doet. Als we een geschikt moment kunnen identificeren waarop we een remake of remaster van Dead Rising 2 kunnen verkopen, is het mogelijk dat het project in overweging wordt genomen.”

Dead Rising Deluxe Remaster is beschikbaar op PS5, Xbox Series X/S en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x