Home Gaming Monster Hunter Wilds draait op 60 FPS bij PS5 demo op Tokyo Game Show

Monster Hunter Wilds draait op 60 FPS bij PS5 demo op Tokyo Game Show

by Pim, Sel

Capcom heeft eindelijk de releasedatum aangekondigd voor Monster Hunter Wilds tijdens de State of Play, waarbij ze ook dieper ingingen op de gameplay met een hands-on demo op de Tokyo Game Show. Er is een watch party stream beschikbaar waarin het Scarlet Forest en gevechten te zien zijn op 60 frames per seconde op de PS5.

YouTube video

Tijdens Gamescom ontdekten degenen die de demo speelden dat het toen op 30 frames per seconde draaide op de PS5. Hoewel de huidige framerate nog niet helemaal stabiel is, is het een verbetering en zou dit kunnen wijzen op de aanwezigheid van twee grafische modi op consoles. Capcom heeft hierover echter nog geen verdere details gedeeld.

Aangezien de demo nog in ontwikkeling is, zullen deze details mogelijk dichter bij de release bekend worden gemaakt. De PC-systeemvereisten zijn al beschikbaar en bevestigen dat een RTX 2070 Super, RTX 4060 of een Radeon RX 6700 XT nodig is om 1080p/60 FPS te halen op Medium-instellingen met Frame Generation. Houd de komende maanden meer updates in de gaten.

Monster Hunter Wilds wordt gelanceerd voor Xbox Series X/S, PS5 en pc op 28 februari 2025.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x