Home Gaming Nine Sols verschijnt 26 november voor consoles

Nine Sols verschijnt 26 november voor consoles

by Pim, Sel

Toen Nine Sols in mei vorig jaar werd gelanceerd, wist het al snel een grote schare fans te winnen. Toch moesten console-spelers aan de zijlijn wachten, omdat de game alleen beschikbaar was op pc. Nu heeft ontwikkelaar Red Candle Games aangekondigd wanneer deze 2D sidescrolling Metroidvania actieplatformer naar consoles komt.

Nine Sols zal op 26 november verschijnen voor PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Bij de lancering zal de game ook beschikbaar zijn via Game Pass. Bekijk de trailer voor de releasedatum op consoles hieronder voor een voorproefje van wat de game te bieden heeft.

YouTube video

Nine Sols onderscheidt zich door een “Taopunk”-esthetiek, zoals de ontwikkelaar het noemt. Dit combineert het cyberpunk-uiterlijk met elementen geïnspireerd door het taoïsme en oosterse mythologie. Wat gameplay betreft, biedt het uitdagende, snelle en actievolle gevechten geïnspireerd door Sekiro: Shadows Die Twice. Gedurende de 20-25 uur durende speelsessie biedt de prachtige en gevarieerde wereld van New Kunlun ook volop ruimte voor verkenning.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x