Home Gaming Cat Rescue Story is nu verkrijgbaar op alle platformen

Cat Rescue Story is nu verkrijgbaar op alle platformen

by Pim, Sel

Kattenliefhebbers kunnen nu een spinnend avontuur beleven in Cat Rescue Story voor Nintendo SwitchTM, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One. Deze game voor het hele gezin, ontwikkeld door de studio Tivola en uitgegeven door NACON, nodigt dierenliefhebbers uit om katten te redden en een asiel te bouwen.

YouTube video

In Cat Rescue Story beleven spelers een ontroerend verhaal, dat begint als ze een groot huis erven. Met hulp van de vriendelijke buren, besluiten ze het huis op te knappen en er een asiel van te maken voor katten van 50 verschillende rassen. In de loop van het verhaal kan de speler het huis steeds verder uitbreiden om nog meer zwerfkatten op te vangen.

Via een reeks minigames kunnen spelers hun katten verzorgen en met ze spelen. Het doel is om voor elk van die beestjes een goed thuis te vinden. Daarvoor is het van belang goed op de eigenschappen van elke kat te letten, zodat deze aansluiten bij de behoeften van het nieuwe baasje.

Met zijn kleurrijke beelden, meeslepende verhaal, toegankelijke gameplay en positieve boodschappen over het beschermen van dieren en natuur, is Cat Rescue Story de ideale game om ouders en kinderen samen te brengen voor een leuke, vriendelijke ervaring.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x